Târgu-Jiu: Raskovic revine la antrenamente cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Raskovic revine la antrenamente cu Pandurii
Târgu-Jiu: Raskovic revine la antrenamente cu Pandurii

Atacantul celor de la Pandurii, Milanco Raskovic, va reveni la pregătire cu echipa înaintea meciului cu Dinamo dar nu va putea evolua la acest meci. De ieri şi-a reluat pregătirea şi Enache Câju un alt jucător care a fost accidentat, Florin Hidişan, fiind deja de ieri în program cu echipa.

Atacantul Raskovic a suferit o ruptură la muşchii spatelui la meciul cu Steaua după ce acuzase cu o săptămână înainte probleme medicale. Cum acestea nu au fost luate în seamă jucătorul a avut de suferit fiind scos de pe teren după 15 minute de joc cu o ruptură care l-a făcut să piardă meciurile cu Oţelul şi Dinamo. După ce a luat o pauză de o săptămână după jocul cu Steaua, Raskovic şi-a reînceput antrenamentele de luni, el urmând ca joi să revină la antrenamente normale cu echipa. „Îmi pare rău că ratez şi meciul cu Dinamo dar nu pot încă să joc. Am început deja antrenamentele cu alergări uşoare şi voi intra şi cu echipa la pregătire şi sper să revin la forma normală în cele două săptămâni de pauză care vor urma după acest meci” a precizat jucătorul supărat că a pierdut două meciuri dar şi o parte din pregătire în perioada cât a fost la infirmeria clubului.
Alţi doi jucători care au avut probleme de sănătate, Enache Câju şi Florin Hidişan, au revenit şi ei la antrenamente. Câju a suferit o ruptură musculară după care este refăcut dar face deocamdată doar antrenamente separat de echipă în timp ce Hidişan e complet refăcut şi de două zile se antrenează normal.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite