Târgu-Jiu: Foc de tabără pentru Pandurii la Rânca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Foc de tabără pentru Pandurii la Rânca
Târgu-Jiu: Foc de tabără pentru Pandurii la Rânca

Jucătorii de la Pandurii au asistat aseară şi la un foc de tabără organizat de conducerea clubului pentru a mai destinde atmosfera la echipă. Fotbaliştii din lot s-au bucurat de aerul curat de la Rânca şi au avut ocazia să stea de vorbă mai mult timp cu antrenorii şi conducerea.

Jucătorii au urcat în staţiune la ora prânzului iar seara au stat lângă un imens foc de tabără organizat în curtea hotelului unde s-au gătit în aer liber preparate tradiţionale, apreciate mai ales de jucătorii străini care au fost impresionaţi de atmosferă. La munte a fost prezent şi antrenorul Sorin Cârţu împreună cu staff-ul tehnic, precum şi preşedintele Condescu şi conducerea clubului.
Secretarul general al clubului gorjean, Daniel Băloi, a precizat că iniţiativa a aparţinut preşedintelui Marin Condescu, scopul fiind ca echipa să fie mai unită şi jucătorii să se cunoască mai bine: „A fost o iniţiativă a preşedintelui bine primită şi de jucători. A fost o ieşire la aer curat pentru a se păstra o atmosferă bună în echipă. Pentru o seară am vrut să uităm de toate necazurile. Scopul nostru este să fim o familie, să fim uniţi, iar jucătorii să observe că suntem alături de ei. Cu această ocazie jucătorii străini au gustat pentru prima dată din preparatele culinare româneşti şi chiar le-au plăcut. Asta pentru a vedea că pe lângă sărmăluţe mai avem şi alte gustări delicioase. A fost o atmosferă relaxantă care sunt sigur că se va repeta atunci când timpul ne va permite.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite