Târgu-Jiu: Pandurii refuză amânarea meciului cu Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Propunerea de amânare cu care Poli Iaşi vine pentru meciul cu Pandurii din etapa viitoare nu a fost bine primită de cei de la Pandurii. Ieşenii au solicitat ieri LPF să amâne măcar trei zile, dacă nu se poate la o altă dată, meciul cu formaţia gorjeană.

Programată vineri 20 noiembrie, partida ar urma să se joace luni, pe data de 23, după cum cere Poli Iaşi, dar oficialii pandurilor se opun pentru că vinerea următoare au meci acasă cu Rapid.

Ciobotariu nu e de acord cu amânarea

Ciobotariu a declarat aseară că nu este de acord cu amânarea. Printre motivele refuzului se numără şi cele trei săptămâni de pauză pentru Pandurii: ”Nu vrem să amânăm meciul, e un joc important şi dacă se va reprograma va fi mai dificil pentru Pandurii. Sunt trei săptămâni în care nu există nici un joc oficial pentru echipa mea.” Tehnicianul va încerca totuşi să-şi tină echipa în formă organizând mâine de la ora 11:00 un joc şcoală  între jucătorii de care dispune refuzând un amical din cauza problemelor medicale. Ciobi a mai precizat că înţelege problema Iaşului şi faptul că le e greu să alcătuiască un prim unsprezece dar îi sunt mai aproape problemele sale: „Trebuie să înţelegem problemele lor dar şi ei trebuie să ne înţeleagă pe ale noastre, iar distanţa este foarte mare şi nu avem timp să ne mai refacem pentru meciul următor.”

Nu acceptă nici reprogramarea

Tehnicianul gorjenilor nu agrează nici reprogramarea la o altă dată a meciului pentru că Pandurii vor avea după aceea alt meci în deplasare, la Timişoara: „ Jucăm apoi cu Rapid şi după aceea la Timişoara. Nu avem cum să mai mergem la Iaşi şi, fiind drumul atât de lung, nu  avem timp de refacere, nu avem timp de odihnă şi suntem mereu pe drumuri.” Petre Grigoraş a fost ieri supărat la aflarea veştii că gorjenii refuză, precizând că nu e vina sa că s-a ajuns aici: „Chiar dacă Ciobotariu nu vrea să se amâne meciul, nu dânsul decide, ci forurile competente, care sper să analizeze corect situaţia în care ne aflăm. Nu eu am vrut să stau acasă o săptămână, ci Direcţia Sanitară ne-a impus acest lucru. Dacă Liga nu amână meciul, înseamnă că e rea voinţă."

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite