Târgu-Jiu: Pandurii ar fi de acord cu o amânare a meciului cu Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii ar fi de acord cu o amânare a meciului cu Poli Iaşi
Târgu-Jiu: Pandurii ar fi de acord cu o amânare a meciului cu Poli Iaşi

Pandurii îşi fac griji în privinţa gripei porcine care a lovit echipa din Iaşi, gorjenii urmând să dispute la Iaşi meciul din etapa viitoare. Secretarul general Danoel Băloi crede că meciul ar putea fi amânat.

Jucătorul echipei Poli Iaşi, Cornel Buta,  a fost diagnosticat ca purtător al virusului AH1N1 după cum a anunţat azi chiar preşedintele clubului ieşean Cristian Stărică: „Jucătorul s-a simţit foarte rău săptămâna trecută şi a făcut un control la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Acum, Cornel se simte mult mai bine, dar el rămâne purtător al acestui virus. Ţinând cont că alţi şase jucători au acuzat stări febrile şi că au stat împreună cu Buta în cantonament, s-ar putea ca şi ei să se fi infectat cu acelaşi virus.”

Băloi: „Ar fi bine ca meciul cu Poli Iaşi să fie amânat”


Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a declarat azi că situaţia de la Iaşi a adus îngrijorare în rândul conducerii clubului precizând că aşteaptă întâi decizia celor de la Iaşi pentru a şti dacă meciul se mai poate juca sau nu: „Veştile de la Iaşi ne pun şi pe noi acum într-o postură în care mai întâi trebuie să ne gândim în primul rând la ce este mai bine pentru jucătorii noştri. Aşteptăm să vedem ce decizii se vor lua la Iaşi şi vom acţiona şi noi în consecinţă. Sperăm ca până la urmă să nu fie vorba şi de alţi jucători infestaţi. Deocamdată nu avem nimic oficial, însă e clar că Buta este bolnav. Noi nu vrem să ne expunem jucătorii, însă decizia va fi luată de cei abilitaţi. Dacă Poli Iaşi a cerut amânarea acestui meci cu noi ar fi bine să fie amânat pentru a evita alte probleme ştiind că în Iaşi este un focar al gripei porcine.”

Clubul Poli Iaşi s-ar putea închide timp de o săptămână

Oficialul pandurilor a reamintit o declarţie a lui Dumitru Dragomir spunea că dacă vor fi depistaţi trei jucători cu gripă porcină se poate întrerupe campionatul. La Pandurii Târgu Jiu nu sunt probleme din acest punct de vedere dar secretarul general spune că ar dori să vaccineze jucătorii dar încă nu se găseşte vaccinul necesar. De cealaltă parte, preşedintele ieşenilor, ieşenilor Cristian Stărică a mai precizat că s-ar putea ca activitatea de gruparea din Dealul Copoului să fie oprită pentru o perioadă de şapte zile: "Ţinând cont că şi o parte dintre angajaţi au acuzat stări febrile, am trimis o adresă la Direcţia de Sănătate Publică Iaşi, prin care le-am prezentat care este situaţia. S-ar putea ca pentru o perioadă de şapte zile să fim nevoiţi să întrerupem activitatea de la club. Rămâne să vedem ce decizi vor lua cei de la DSP".

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite