Târgu-Jiu: Pandurii au fost eliminaţi din cupă de Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii au fost eliminaţi din cupă de Poli Iaşi
Târgu-Jiu: Pandurii au fost eliminaţi din cupă de Poli Iaşi

Pandurii au ratat calificarea în optimile de finală ale Cupei României. Poli Iaşi s-a impus cu scorul de 3-1 după un joc pe care gazdele l-au dominat categoric. Pandurii au trimis la Iaşi o mare parte dintre jucătorii de la echipa a doua şi rezervele de la meciul cu Steaua. Singurul titular de la jocul din campionat a fost căpitanul Adrian Rusu, marcator al golului de onoare pentru Pandurii.

În condiţiile în care n-au acordat atât de mare importanţă meciului din cupă, Pandurii au pornit cu şansa a doua în acest joc. Titularii din lotul lui Sorin Cârţu au mers la Târgu Jiu după jocul cu Steaua să pregătească meciul cu Oţelul din etapa viitoare, la Iaşi au fost trimişi jucătorii care au evoluat mai puţin în campionat. Rezultatul a fost previzibil, ieşenii aliniind un lot mai apropiat de cel cu care evoluează în campionat.
Poli a deschis scotul după 25 de minute prin Cristian Bratu care a reluat din voleu de la şase metri centrarea lui Bujor. Imediat după gol Tilincă a trecut pe lângă egalare încercând un lob peste portarul advers dar acesta s-a retras la timp şi a prins balonul în faţa porţii. Antrenorul oaspeţilor a efectuat o schimbare înainte de pauză trimiţând pe teren pe tânărul Diaconu care s-a dovedit a fi eficient şi a reuşit o centrare în faţa porţii pentru Tilincă şi un şut din unghi spre poatra adversă. Cu câteva minute înainte de finalul primei reprize Bujor a mărit avantajul gazdelor cu un lob peste Stanca, ieşenii intrând la cabine cu un avantaj confortabil.  În minutul 75 căpitanul pandurilor Rusu a marcat golul de onoare al oaspeţilor dintr-o lovitură de cap din interiorul careului. În minutele de prelungire Dominik Bersnjak a risipit  emoţiile ieşenilor la capătul unei faze individuale de excepţie. Mijlocaşul sloven a pornit din propria jumătate, a driblat trei adversari, după care a trimis un şut cu efect la vinclu de la marginea careului, fără speranţe pentru Stanca.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite