Târgu-Jiu: Vali Negru s-a antreant în această seară cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:   Vali Negru s-a antreant în această seară cu Pandurii
Târgu-Jiu: Vali Negru s-a antreant în această seară cu Pandurii

Alături de jucători de la Pandurii s-a pregătit în această seară şi mijlocaşul Vali Negru. Fostul jucător al celor de la Sportul Studenţesc, crescut apoi de Rapid, a ajuns la un acord cu Pandurii şi urmează să semneze contractul cu echipa gorjeană în zilele următoare.

Vali Negru a sosit în această seară la antrenamentul celor de la Pandurii, efectuând deja prima şedinţă de pregătire sub comanda lui Sorin Cârţu. Acesta îşi dorea neapărat încă un jucător ofensiv, solicitând conducerii să mai transfere şi alţi jucători. Deşi nu a semnat încă cu Pandurii, Negru este aproape de a semna un contract cu echipa din Târgu Jiu, preşedintele Marin Condescu precizând că s-a ajuns la un acord pentru următorii trei ani.  „Ne-am înţeles azi cu Vali Negru să vină la Pandurii pentru următorii trei ani dar încă nu a semnat un contract cu noi. El s-a prezentat în această seară la antrenamente cu Pandurii şi urmează ca în zilele să semnăm şi contractul” a declarat preşedintele Condescu.

Valentin Negru s-a antrenat până acum cu Rapid Bucureşti după ce a trecut printr-un litigiu cu CS Otopeni. Jucătorul mai evoluase la Rapid în perioada 2003-2006, după ce în perioada 2000-2003 jucase la Sportul Studenţesc. În perioada 2006-2008 Negru a jucat la Unirea Urziceni iar în sezonul trecut la CS Otopeni, în urmă cu un an el fiind aproape de un transfer la Pandurii Târgu Jiu. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite