Târgu-Jiu: Doar un absent la Pandurii la meciul cu Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cârţu nu are probleme deosebite de lot înaintea meciului de mâine cu Gaz Metan Mediaş, singurul accidentat fiind Daniel Ghindeanu. Lipsesc de asemenea Ionuţ Rada şi Constantin Diaconu.

Problemele medicale cu care s-a confruntat echipa săptămâna trecută au trecut iar Cardoso, Murgan şi Martinovic fac deja parte din lot. „Am avut şi noi nişte probleme cu care ne-am confruntat în ultimele două săptămâni. Dar ne-am continuat pregătirea deşi nu tot timpul cu maxim de jucători pentru că au fost nişte probleme. Mă gândesc la Murgan după comoţia pe care a avut-o la meciul cu Dinamo, a avut nevoie de o perioadă de câteva zile în care nbu a mai făcut antrenamente. Mă gândesc la Cardoso care nu s-a antrenat şi la Martinovic” a precizat Sorin Cârţu care spune că jucătorii s-au pregătit normal: „Sigur săptămâna asta s-au pregătit şi au fost apţi de efort. Să sperăm că şi sâmbătă prin prestaţia lor vor dovedi că sunt şi apţi de competiţie.”
Singurul absent din lotul celor de la Pandurii la acest meci este Daniel Ghindeanu dar n-au putut fi cooptaţi în lot nici Rada şi Diaconu care s-au confruntat cu unele probleme medicale.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite