Târgu-Jiu: Pandurii, la un pas de excluderea din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii, la un pas de excluderea din Liga I
Târgu-Jiu: Pandurii, la un pas de excluderea din Liga I

Cazul Iordache a luat o altă întorsătură după Comitetul Executiv de ieri. Deşi nu era pe ordinea de zi dezafilierea cu care ameninţa Mircea Sandu, s-a discutat totuşi acest caz. Dacă Pandurii nu ajung la o înţelgere cu Dinamo până deseară, gorjenii nu vor fi programaţi la jocul cu Oţelul.

Primul avertisment a fost anunţat ieri de şeful Ligii. Dragomir a explicat că doar a pus în aplicare deciziile comisiilor jurisdicţionale şi cazul s-a discutat în Comitetul Executiv doar prin prisma cererii celor de la Dinamo de a nu programa Pandurii în etapa viitoare pentru că n-au achitat un milion de euro: „Am trimis deja hârtie către Pandurii prin care îi înştiinţăm. Dacă nu vor rezolva litigiul cu Dinamo, nu vor fi programaţi.” Şeful Ligii a explicat că şi propunerea de dezafiliere rămâne valabilă dar va fi dezbătută într-o şedinţă a Adunării Generale dacă nu se stinge litigiul. Pandurii au termen până în această seară să plătească către Dinamo sau să se înţeleagă cu bucureştenii, secretarul FRF Vali Alexandru fiind categoric: "Dacă nu îşi plătesc datoria în următoarele două etape, vor fi excluşi. Nu vor juca meciul cu Oţelul şi îl vor pierde cu 3-0. Dacă nu vor plăti nici luni nu vor fi programaţi pentru etapa următoare.”

Condescu nu vrea un acord cu Dinamo

Preşedintele gorjenilor nu părea deloc intimidat de acţiunile LPF şi a precizat că nu va ajunge la nici un fel de acord cu Dinamo pentru că dreptatea e de partea pandurilor: ”Nu mă interesează că nu ne programează, sunt intimidări de doi bani. Nu jucăm un meci cu Oţelul şi considerăm că am pierdut cu 3-0. Nu o să ajung la niciun acord cu Dinamo pentru că avem dreptatea de partea noastră şi dacă acceptăm chestii de genul ăsta nu mai ştim pentru ce luptăm." Condescu consideră chiar că a obţinut o primă victorie în lupta cu FRF: „Dacă nu ne-au dezafiliat înseamnă că toate acţiunile noastre sunt legale. Lucrurile sunt pe calea cea bună iar ei sunt în defensivă. Sandu se lăuda că ne dezafiliază dar acum încearcă şiretlicuri care se practică într-o lume cu mafioţi, cu şantaj.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite