Târgu-Jiu: Ieşenii ameninţă că nu se vor prezenta la meciul cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a ameninţat că nu se va prezenta cu echipa la meciul cu Pandurii dacă LPF nu va amâna acest joc. Ieşenii vor ca meciul să se joace după alegeri pentru că n-au avut voie să se antreneze o săptămână din cauza infestării unui jucător cu virusul gripal AH1N1.

Programarea care era şi azi afişată pe site-ul LPF arată că meciul dintre Poli Iaşi şi Pandurii s-ar disputa vineri de la ora 18:00. Pandurii au fost cei care au cerut această dată şi ar fi mulţumiţi să joace vineri dar cei de la Poli Iaşi refuză această programare şi cer amânarea meciului. 

Tehnicianul celor de la Poli Iaşi afirmă că i s-ar părea normal ca meciul cu Pandurii să fie amânat şi spune că în cazul în care nu se va lua o astfel de decizie ia în calcul posibilitatea ca Poli Iaşi să nu se prezinte la meci. "După ce Buta a fost diagnosticat cu virusul AH1N1 şi după ce am stat în carantină o săptămână, normal mi se pare ca partida cu Pandurii Târgu Jiu să fie amânată. Dacă Pandurii ar fi fost în situaţia noastră, sunt convins că ar fi cerut să fie amânat meciul. Dacă nu se va amâna meciul, mă gândesc foarte serios să nu ne prezentăm. Ar fi o dovadă de rea voinţă."

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite