Târgu-Jiu: Pandurii sunt îngrijoraţi pentru meciul cu Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce ieri fotbalistul celor de la  Poli Iaşi, Cornel Buta, a fost confirmat ca purtător al virusului AH1N1 îngrijorarea faţă de o posibilă contaminare cu acest virus a apărut şi la Pandurii, echipă care ar urma să joace conform programării etapa viitoare la Iaşi.

Pandurii ar fi de acord cu o amânare în condiţiile în care şi alţi jucători ai celor de la Poli Iaşi au simptome care corespund bolii. Preşedintele ieşenilor, Cristian Stărică, a luat măsuri dispunând închiderea clubului pentru o săptămână  şi propunând şi amânarea meciului din etapa viitoare cu Pandurii.

Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a declarat ieri că situaţia devine tot mai serioasă şi conucerea clubului e îngrijorată. „Veştile de la Iaşi ne pun şi pe noi acum într-o postură în care mai întâi trebuie să ne gândim în primul rând la ce este mai bine pentru jucătorii noştri. Aşteptăm să vedem ce decizii se vor lua la Iaşi şi vom acţiona şi noi în consecinţă. Sperăm ca până la urmă să nu fie vorba şi de alţi jucători infestaţi.” Ieri cei de la Pandurii nu aveau nimic oficial, confirmându-se doar faptul că Buta este bolnav. Totuşi gorjenii nu vor să îşi expună jucătorii unui risc şi spun că ar fi de acord cu o amânare a meciului. „Noi nu vrem să ne expunem jucătorii, însă decizia va fi luată de cei abilitaţi. Dacă Poli Iaşi a cerut amânarea acestui meci ar fi bine să fie amânat pentru a evita alte probleme ştiind că în Iaşi este un focar al gripei porcine” a precizat Daniel Băloi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite