Târgu-Jiu: Pandurii vor să reuşească ce nu a putut Glasgow

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Pandurii vor să reuşească ce nu a putut Glasgow
Târgu-Jiu: Pandurii vor să reuşească ce nu a putut Glasgow

Pandurii joacă astă seară cu Unirea Urziceni un meci de care pe care, gorjenii având misiunea de a obţine cele trei puncte. Preşedintele Condescu le-a trasat sarcină atacanţilor şi lui Cârţu să găsească soluţia pentru a finaliza şi cu gol fazele ofensive.

Cârţu a încercat să schimbe ceva la acest meci, lăsându-i în afara lotului pe Tilincă şi Arrieta şi convocând în locul acestora pe Lazic şi Câju. Adversarul din această etapă este unul foarte puternic care a arătat în Europa ce poate face la meciul cu Glasgow. „Unirea este echipa care încearcă la fiecare meci şi ceea ce a jucat la  Glasgow joacă şi în România aceeaşi partitură tactică şi aceeaşi aşezate tactică şi foloseşte cam aceeaşi jucători la fiecare meci” a explicat Cârţu ce crede despre adversarul de azi precizând că Unirea se deosebeşte de alte echipe din ţară printr-o mai bună organizare a jocului.


Chiar dacă este o echipă bine sudată şi jucătorii respectă de regulă registrul tactic al lui Dan Petrescu, Unirea mai are şi jocuri slabe, aspect pe care va conta şi antrenorul gorjenilor. Cârţu crede că teama de adversar contează foarte mult la mobilizarea jucătorilor: „Au şi ei multe jocuri mai slabe. Meciurile sunt diferite unul de altul. Nu cred ca va semăna partida din Liga Campionilor cu cea de sâmbătă, de campionat. Pentru că sunt şi chestiuni care ţin de mobilizare, iar acea mobilizare de care vorbesc vine puţin şi din teama faţă de adversarul pe care îl întâlneşti. Când au plecat la Glasgow cine credea că-i vor face zdrenţe pe cei de la Rangers? Şi asa s-a întâmplat şi au avut şi ei teamă de adverdsar, de valaorea pe care o au  şi numele şi palmaresul lor  şi asta i-a făcut într-un fel să se mobilizeze mai mult.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite