Târgu-Jiu: Pandurii au câştigat amicalul cu Energia cu 3-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Pandurii au câştigat amicalul cu Energia cu 3-0
Târgu-Jiu: Pandurii au câştigat amicalul cu Energia cu 3-0

Fotbaliştii de la Pandurii au susţinut în această seară un meci amical în compania formaţiei de liga a treia Energia Rovinari. Elevii lui Sorin Cârţu s-au impus cu scorul de 3-0 prin golurile reuşite de Arrieta de două ori şi Nunes.


Antrenorul Sorin Cârţu a folosit la acest ultim meci amical susţinut de gorjeni înaintea debutului în noul sezon doar jucătorii care nu au confimrat ori au jucat mai puţin în amicale. Alături de aceştia a mai testat doi jucători tineri,  Alin Stoica şi Andrei Moldovan. Golurile victoriei celor de la Pandurii au fost marcate de Arrieta de două ori şi nou venitul Nunes.  Sorin Cârţu i-a trimis pe teren în prima parte a jocului pe Livşit, Stoica, Lima, Rusu, Rada, Basara, Nalaţi, Luţu, Diaconu, Arrieta şi Nunes, pe parcursul meciului fiind trimis pe teren şi Andrei Moldovan.
Jocul a fost programat la ora meciului din prima etapă, 18:30, urmând ca la aceeaşi oră să fie programate de acum şi antrenamentele echipei.

Adversarul de la acest meci al pandurilor, Energia Rovinari, este echipa la care Pandurii au trimis cei mai buni dintre juniorii clubului. Pe banca tehnică a echipei din Rovinari se află Gabi Zahiu și Robert Vancea, antrenori care au misiunea de a colabora cu Sorin Cârţu în vederea schimbului de jucători.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite