Târgu-Jiu: Energia Pandurii se deplasează sâmbătă la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Energia Pandurii se deplasează sâmbătă la Steaua
Târgu-Jiu: Energia Pandurii se deplasează sâmbătă la Steaua

Handbaliştii de la Energia Pandurii susţin mâine un alt examen important, cel cu Steaua, echipa lui Vasile Stângă încercând păstrarea locului fruntaş ocupat acum, graţie victoriei obţinute în faţa campioanei HCM Constanţa.

Energia Pandurii nu va avea un joc uşor, pentru că va întâlni în deplasare una dintre pretendentele la titlu. Gorjenii vor juca de la ora 18:00 cu Steaua, meciul fiind programat însă la Buzău pentru că bucureştenii au terenul propriu suspendat. Meciul va fi transmis de Digi Sport, înregistrat, duminică de la ora 12:00. 

Cei de la Energia nu pot conta la acest meci pe Milan Vukas operat de două ori în ultima săptămână pentru că suferă de cancer testicular. În rest Vasile Stângă are întreg lotul la dispoziţie putând miza cgiar şi pe mazilu. Jocul nu se anunţă deloc uşor şi chiar dacă bucureştenii nu-l mai au de Şania, au alţi jucători de naţională care au valoare la fel de bună: „Este un meci greu pentru că Steaua este Steaua. Indiferent dacă Şania joacă sau nu joacă, acolo există jucători de echipă naţională, au un lot foarte competitiv. Şi să nu uităm că au făcut egal la Reşiţa, într-un meci greu pe care puteau chiar să-l câştige. Deci chiar dacă Steaua trece prin momente grele din punct de vedere financiar, nu cred că-şi permit să trateze meciul cu noi cu lejeritate. Mai ales că venim după o victorie asupra campioanei şi o să ne ia foarte în serios.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite