Târgu-Jiu: Energia Pandurii s-a impus lejer în meciul cu Rom Cri Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii de la Energia Pandurii au câştigat cu scorul de 33-24 meciul din această seară cu Rom Cri Braşov, după ce la pauză gazdele conduceau cu 15-8. Cel mai bun marcator al Energiei a fost şi de această dată Gabriel Florea.

Energia Pandurii – Rom Cri Braşov  33 24 (15-8)
Sala Sporturilor, spectatori 600
Energia: Dragomir, Rădulescu – Florea (9), Criciotoiu (4), Apolzan (4), Giotoiu (3), Kukrica (3), Vali Popescu (2), Mazilu (2), Enache (2), Truică (1), Păiuş (1), Humberto (1), Kapular (1). Antrenor Vasile Stângă.
Rom Cri Braşov: Panazan, Andreev – Fărcaş (5), Băluţ (5), Tudor (4), Cântec (4), Amihăesi (3), Beşuţiu (1), Jeler (1), Băican (1), Scripnică, Gae, Florea, Boşnesc. Antrenor Vasile Curiţeanu.
Arbitri: Liviu Candidatu, Gheorghe Spătaru.


Gorjenii lui Vasile Stângă au fost conduşi pe tabelă timp de mai bine de zece minute din primele minute ale reprizei I, reuşind egalarea, scor 5-5, din minutul 11 după care au luat conducerea pe tabelă şi n-au mai pierdut avantajul pe tabelă până la pauză când scorul a fost de 15-8. Din minutul 25, de la scorul de 12-8,  oaspeţii de la Braşov n-au mai contat în joc aceştia nereuşind să mai înscrie nici un gol până la finalul primei reprize.
Şi în partea a doua a meciului handbaliştii de la Energia s-au aflat la conducerea jocului şi n-au mai permis braşovenilor să egaleze, luând un avans considerabil, scor 22-11 în minutul 40. Scorul final al partidei a fost 33-24 iar cel mai bun marcator al gorjenilor a fost Gabriel Florea cu nouă goluri reuşite.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite