Târgu-Jiu: Pandurii n-au venit cu mâna goală de la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Pandurii n-au venit cu mâna goală de la Dinamo
Târgu-Jiu: Pandurii n-au venit cu mâna goală de la Dinamo

Pandurii au surprins la meciul cu Dinamo reuşind un rezultat de egalitate în Groapă. Scorul partidei a fost 1-1, acesta fiind al doilea meci din campionat pe care Pandurii nu-l pierd la Bucureşti din 2005. Gorjenii au mai învins pe Dinamo la Bucureşti şi în Cupa României în urmă cu doi ani, meciul disputându-se însă pe un alt stadion.

Cu doi jucători de la echipa a doua pe bancă şi cu un prim unsprezece mult schimbat după ce Martinovic s-a accidentat şi nu a putut juca, Pandurii au reuşit ceea ce puţini sperau, un rezultat pozitiv în Groapă. Cârţu a improvizat apărarea cu Rusu şi Murgan care s-au alăturat pe linia de fund lui Chibulcutean şi Cardoso, jucător care a intrat pe teren deşi avea o problemă medicală destul de gravă.

Dinamo a început în forţă meciul şi Adrian Cristea şi Torjă şi-au anunţat intenţiile ofensive din primele minute. În minutul opt Dinamo a beneficiat de un penalti uşor acordat la un contact între Andrei Cristea şi Murgan iar Tamaş nu a stat pe gânduri şi a transformat. Pandurii au avut o primă ocazie prin minutul 20 prin Ionuţ Stancu iar după trei minute gorjenii au reclamat penalti când Boştină a pus mâna pe minge în careu. Torje şi Andrei Cristea au mai dat emoţii suporterilor până la finalul primei reprize dar fără rezultat pe tabelă.

Intrarea lui Hidişan pe teren după pauză a schimbat jocul pandurilor complet, mijlocaşul dovedind că este în formă deşi a lipsit mai bine de o lună de pe teren. La şapte minute de la reluare acesta a centrat perfect din corner pentru Cardoso care s-a ridicat în careul dinamovist şi a trimis cu capul în poarta lui Dolha. Gorjenii au revenit în joc şi după gol au avut o perioadă de dominare în care au mai ajuns la poartă prin Stromajer şi Nalaţi. Cârţu a făcut mutări ofensive pe final de meci trimiţând pe teren încă doi atacanţi care însă n-au mai reuşit să pună în pericol poarta lui Dolha, pe final de meci asediul fiind la poarta gorjenilor unde dinamoviştii s-au întrecut în ratări. Torje, Tamaş şi Zicu l-au pus la încercare pe Stanca dar şi pe proprii suporteri care au părăsit stadionul dezamăgiţi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite