Târgu-Jiu: Pandurii joacă fără presiune la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Pandurii joacă fără presiune la Craiova
Târgu-Jiu: Pandurii joacă fără presiune la Craiova

Preşedintele gorjenilor de la Pandurii e convins că echipa sa va fi pe locul I şi după meciul cu Universitatea. Marin Condescu mizează mai ales pe norocul pe care l-a avut echipa sa la primele două jocuri din campionat.

Pandurii au debutat în noul sezon cu meciuri dificile dar preşedintele gorjenilor crede că un meci greu va fi şi cel cu Universitatea. Condescu e convins că acesta va fi un joc frumos, precizând că Pandurii joacă fără presiune. Acesta recunoaşte că locul I e unul tranzitoriu dar aduce un moral bun echipei în acest moment: „Nu e nici o presiune specială la acest meci asupra jucătorilor. Sunt convins că şi Sorin dar şi jucătorii ştiu că locul I e unul tranzitoriu, care ne oferă acum confortul psihic. Locul nostru este de mijlocul clasamentului şi nu suntem ipocriţi când spunem că locul nostru nu e pe locul I ci doar realişti.” Pandurii au profitat în primele etape de o conjunctură favorabilă spune preşedintele aceasta constând fie în forma mai slabă a unor echipe, fie în neînţelegerile din conducerile altora şi mai ales de norocul avut la primele două jocuri din campionat.

Secretele lui Condescu


Condescu spune că unul din secretele startului bun de campionat constă în încrederea pe care i-a arătat-o tehnicianului principal: „Am dat credit total la echipă lui Cârţu şi am fost de partea lui atunci când au mai existat câteva conflicte. De când era jucător şi până acum când l-am cunoscut ca om, am o simpatie deosebită pentru Cârţu. E un om care confirmă la Târgu Jiu faptul că e unul dintre cei mai buni antrenori din România şi împreună cu Mircea Irimescu şi
Silviu Lung fac o echipă bună.” Politica de transferuri mai reţinută din această vară şi promovarea juniorilor dar şi plecarea unor jucători care nu-şi mai găseau locul al Pandurii continuă lista altor aspecte care contribuie la jocul bun: „Chiar dacă nu am încasat nici un ban, deşi noi am cheltuit cu pregătirea jucătorilor, i-am lăsat să plece pe toţi cei care n-au vrut să mai joace la Pandurii şi am creat această atmosferă bună completând lotul cu tineri de la centrul de copii şi juniori.” Lotul omogen actual este o combinaţie bună între olteni, ardeleni, brazilieni şi sârbi iar acesta este un alt atuu în opinia lui Condescu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite