Târgu-Jiu: Pandurii vor cere o reviziure a deciziei de suspendare a lui Cârţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii vor cere o reviziure a deciziei de suspendare a lui Cârţu
Târgu-Jiu: Pandurii vor cere o reviziure a deciziei de suspendare a lui Cârţu

Conducerea clubului Pandurii a anunţat în această seară că va cere o reviziure a deciziei de suspendare a lui Sorin Cârţu. Gorjenii spun că decizia e nejustificată şi că vor face un memoriu în care se va cere reviziurea pentru că antrenorul nu a avut posibilitatea să se apere.

Secretarul general al clubului Pandurii a precizat că decizia comisiei s-a luat în absenţa antrenorului Cârţu care nu s-a putut apăra. „Vom face un memoriu pentru că este o decizie mult prea drastică. În mod normal n-ar fi trebuit să se judece azi pentru că am fost anunţaţi abia la ora 14:00 asupra judecării acestui caz şi antrenorul nu a avut timp să se prezinte la comisie pentru a se apăra” a  declarat în această seară secretarul general. 

Băloi a mai precizat că nu se va face apel ci se va cere o reviziure a acestei decizii pentru că s-a judecat mult prea repede iar antrenorul nu a putut ajunge la Bucureşti să se apere: „Noi avem posibilitatea de a face apel la această decizie dar cred că vom  face o cerere de  revizuire pentru că am fost anunţaţi abia luni, la ora 14:00, că se va judeca acest caz mai devreme, noi fiind pregătiţi să mergem miercuri la comisie pentru a ne apăra. Era imposibil ca antrenorul să ajungă la Bucureşti pentru a fi prezent la comisie şi, în mod normal, trebuie să aibă dreptul să se apere. Dar s-a luat decizia să se judece în regim de urgenţă însă e nejustificată pentru că noi nu aveam meci în Cupa României. Noi am fi preferat să se mai amâne judecarea acestui caz pentru că este normal ca şi antrenorul Sorin Cârţu să aibă posibilitatea să se apere. Cazul putea fi amânat o săptămână şi decizia se putea amâna.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite