Târgu-Jiu: Pandurii, luaţi prin surprindere de plecarea lui Cârţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii, luaţi prin surprindere de plecarea  lui Cârţu
Târgu-Jiu: Pandurii, luaţi prin surprindere de plecarea lui Cârţu

Fotbaliştii de la Pandurii nu se aşteptau ca fostul antrenor Sorin Cârţu să demisioneze de pe banca tehnică a echipei. Majoritatea consideră că s-au realizat lucruri bune cu fostul antrenor dar apreciază că o schimbare este benefică.

Ionuţ Stancu consideră că orice schimbare poate fi bună la un moment dat, deşi  echipa a avut rezultate foarte bune şi înainte de plecarea antrenorului: „Anul trecut  am reuşit o clasare bună pentru o echipă ca a noastră, care an de an a avut ca obiectiv doar salvarea. Aşa că locul 10 de anul trecut a fost bun.”
Totuşi Stancu speră că şi de acum Pandurii să aibă rezultate bune şi să poată îndeplini obiectivul: „Sperăm să jucăm din ce în ce mai bine şi să acumulăm cât mai multe puncte. Probabil că această schimbare ne-a surprins pe toţi pentru că nu ne aşteptam, eram într-un moment în care echipa era în obiectiv. Dar, asta e viaţa, mergem înainte şi ne dorim din tot sufletul să jucăm bine, Pandurii să câştige şi toată lumea să fie mulţumită.”

Florin Hidişan consideră schimbarea de antrenor un nou început pentru echipă: „Sperăm să avem un debut bun cu nou antrenor, un parcurs cât mai bun şi să dăm totul din nou pentru a avea evoluţii cât mai bune. Nu ştiu dacă pot să spun dacă m-a surprins schimbarea antrenorului. În fond este o decizie luată de domnul Cârţu, probabil împreună cu conducerea clubului, iar noi trebuie să ne vedem în continuare de treabă. Indiferent de cine vine, noi trebuie să jucăm şi să ne facem datoria.”

Atacantul Stromajer era ieri încă foarte surprins de schimbări apreciind ceea ce a făcut antrenorul Cârţu pentru el şi echipă: „Sincer chiar nu mă aşteptam la această schimbare pentru că, cel puţin din punctul meu de vedere Sorin Cârţu a făcut treabă. Dacă punem la socoteală cele 15 puncte plus cele 6 pierdute acasă în mod nemeritat, pentru mine, domnul Cârţu a obţinut nişte rezultate foarte bune. Sper ca această schimbare să fie măcar la fel de bună ca şi rezultatele care au fost până acum.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite