Târgu-Jiu: Cardoso a revenit la antrenamente cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cardoso a revenit la antrenamente cu Pandurii
Târgu-Jiu: Cardoso a revenit la antrenamente cu Pandurii

Fundaşul brazilian al pandurilor care a părăsit terenul de joc la meciul cu Hapoel şi a lipsit ieri de la antrenamente. Cardoso a plecat imediat după sosirea autocarului direct la hotel, el refuzând să se mai antreneze cu echipa.

Ameninţat de Sorin Cârţu cu o amendă, cardoso a fost azi chemat de preşedintele Marin Condescu pentru a-i explica situaţia şi de ce a reacţionat aşa la meciul cu Hapoel. Fundaşul nu a dorit să dezvăluie motivul pentru care a plecat de pe teren dar şi de la antrenament, el precizând doar că este vorba de probleme personale şi de tensiunea şi stresul din cantonament.

Are probleme de familie

Fundaşul pandurilor a dat totuşi o explicaţie a reacţiilor sale motivând că are de rezolvat unele probleme personale dar că şi stresul din cantonament l-a afectat: „N-am plecat de la echipă, sunt la Târgu Jiu dar am nişte probleme personale. Nu e nimic legat de echipă sau de antrenor şi eu cred că nu s-a întâmplat nimic. E vorba poate şi de tensiunea acumulată în cantonamentul din Austria. Şi am o problemă de familie despre care nu pot să vorbesc acum. Dar în nici un caz nu vreau să plec de la Pandurii. Este doar problema mea şi sper să o rezolv şi să revin la echipă cât mai repede."

Cardoso s-a antrenat azi normal alături de echipă iar după ce aceştia au plecat către familii, el a rămas la Târgu Jiu împreună cu ceilalţi jucători străini.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite