Târgu-Jiu: Atacul, punctul sensibil la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacanţii de la Pandurii, patru la număr în acest moment, nu se pot lăuda decât cu un gol în primele nouă etape, acesta fiind înscris de Raskovic. Un singur gol e destul de puţin după părerea conducerii şi chiar şi a antrenorului Cârţu care încă mai speră ca aceştia să-şi revină.

Cârţu a ţinut ieri să precizeze că nu s-a pus problema să renunţe la atacantul Tilincă şi că a fost doar o neînţelegere în cazul atacantului pe care l-a luat în lot pentru meciul de mâine.  „Îi aşteptăm pe atacanţi să înscrie de la meci la meci. Ei spun că e şi vina mea pentru că îi pun să facă faza defensivă. Toţi trebuie să alerge şi în faza defensivă. Nu sunt obligaţi numai mijlocaşii să facă acele faze sau să le facă munca şi lor” a declarat ieri Cârţu referitor la faptul că unii atacanţi s-au plâns că sunt puşi să facă şi faza defensivă.

Cârţu vrea atacanţi mai responsabili


Tehnicianul afirmă că are nevoie de atacanţi responsabili pe momentul de posesie al echipei sale şi pe momentul de posesie al adversarului: „Ce fac ei când are adversarul mingea? Se epuizează când are adversarul balonul şi se odihnesc când avem noi mingea, asta este problema. Iar eu în momentul acela devin un duşman al jucătorilor respectivi pentru că ce le cer în fond e ceea ce trebuie să facă. Când avem noi balonul le cer să fie responsabili şi să nu-l mai piardă.” Cârţu crede că apar unele tensiuni între el şi jucători tocmai din cauza a ceea ce le cere şi spune că soluţia de rezolvare a problemei din atac o are doar preşedintele Condescu.

Condescu: „Nu contează cine dă gol”

Preşedintele clubului a explicat şi că au fost unele tensiuni la echipă în urma cărora Cosmin Tilincă a fost foarte afectat recomandându-i să discute cu antrenorul. În ceea ce priveşte soluţia pentru atac, preşedintele crede că orice jucător poate să înscrie: „Eu cred că soluţia este să continuăm cum am mers şi până acum. Să ne facem cele 23 sau 26 de puncte şi lucrurile vor fi în regulă. Nu mai contează atunci cine dă gol. La cum se discută de faza ofensivă şi defensivă ar însemna că şi Cardoso şi cei care au mai dat gol nu trebuie să mai înscrie pentru că sunt fundaşi. Va fi bine când şi atacanţii vor da câte zece goluri.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite