Târgu-Jiu: Păcurar, între a pleca şi a nu pleca de la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţul lui Păcurar a crescut în ultima perioadă
Preţul lui Păcurar a crescut în ultima perioadă

Mijlocaşul pandurilor se pregăteşte într-o stare de incertitudine, dorind să plece de la echipă dar aşteptând ca Pandurii să mai reducă preţul.

Dacă la începutul anului valora 300 000 de euro, de ieri preşedintele Condescu a ridicat suma de transfer cu 200 000 de euro. „Păcurar valorează cinci sute de mii de euro. De aici pornim discuţiile” a declarat preşedintele, precizând că doar FC Vaslui s-a interesat de un eventual transfer: „De Păcurar s-au interesat cei de la Vaslui, dar asta este veche. Nu s-a concretizat nimic. Degeaba sună cineva şi întreabă de preţul unui jucător dacă nu ne punem şi la masa negocierilor. Nu ştiu dacă va pleca Păcurar, acum el este în cantonament cu Pandurii.” Păcurar ştie că au existat o serie de echipe care l-ar fi dorit dar acestea nu s-au concretizat din cauza pretenţiilor financiare considerate mari şi în condiţiile iniţiale. Acum jucătorul crede că nimeni nu va mai putea da suma ridicată acum de cei de la Pandurii: „N-am de unde să ştiu  dacă voi pleca, cel mai bine ştie domnul preşedinte. Nu pot spune nimic pentru că nu s-au înţeles cu nici o echipă să plec. Cel mai bIne ştie preşedintele de ce nu a mai lăsat din preţ, probabil că nu doreşte să mă lase să plec. Dânsul ştie ce oferte au fost şi de ce nu s-au concretizat. Cine va da 500000 de euro pentru mine pe criza asta?”

„Bineînţeles că aş vrea să plec, doar am mai spus-o, dar sunt persoane care spun că nu se poate. Din păcate pentru mine, asta este situaţia, dar nu am nimic împotrivă să joc în continuare la Pandurii.”
Alex Păcurar

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite