Târgu-Jiu: Condescu: „Nu am primit nici o ofertă concretă pentru Păcurar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Condescu: „Nu am primit nici o ofertă concretă pentru Păcurar”
Târgu-Jiu: Condescu: „Nu am primit nici o ofertă concretă pentru Păcurar”

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a precizat azi că nu a primit vreo ofertă pentru a-l transfera pe Păcuar las CFR Cluj. Oficialul spune însă că nu s-ar opune unui transfer, Păcurar având contract cu Pandurii până în 2012.

Golgheterul pandurilor a intrat în atenţia celor de la CFR Cluj după meciul direct dintre cele două echipe, jucătorul recunoscând azi că a purtat unele discuţii referitoare la situaţia sa cu Pandurii: „Am discutat cu cei de la CFR dar eu am spus doar care e situaţia mea, eu ştiu că am contract până în 2010. Dar le-am spus să dicute cu clubul şi să ajungă la un acord.”

Preşedintele Condescu spune însă că Păcurar are încă doi ani de contract cu Pandurii din vară dar ar fi dispus să negocieze cu CFR un eventual transfer: „Nu am primit nici o ofertă concretă până acum pentru transferul lui Păcurar la CFR. Dar dacă Clujul vine cu o ofertă concretă suntem dispuşi să negociem. Păcurar are contract cu noi până în 2012 dar asta nu însemnă că nu poate pleca dacă din iarnă are o ofertă sau din vara viitoare. Nu trebuie să-l vindem acum pe Păcurar şi nici nu poate pleca în iarnă liber de contract. Dar nici  nu ne vom opune unei eventuale plecări a lui dacă e spre binele jucătorului.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite