Târgu-Jiu: Păcurar crede în şasele pandurilor la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Păcurar crede în şasele pandurilor la Dinamo
Târgu-Jiu: Păcurar crede în şasele pandurilor la Dinamo

Golgheterul celor de la Pandurii, Alexandru Păcurar, a jucat la Dinamo şi este legat sentimental de această echipă prin prisma faptului că acolo a debutat în liga I. Mijlocaşul spune însă că nu mai simte nici un fel de presiune când joacă cu Dinamo chiar dacă acolo a căpătat experienţa necesară primei ligi.

Despre meciul cu Dinamo Păcurar spune că e unul important la care însă Pandurii au şanse de a se impune ca la oricare altul: „Jucăm cu o echipă bună din Liga I, jucăm la ei acasă dar avem şi noi şansele noastre. Cum au reuşit şi alte echipe mici să câştige puncte în Ştefan cel Mare de ce nu am reuşi şi noi? Depinde numai de noi cum vom evolua acolo şi sper să reuşim un joc bun.”

Vor juca şi pentru preşedinte


Conducerea nu a impus un anumit obiectiv pentru acest joc, dar jucătorii ştiu că au de îndeplinit un obiectiv şi rezultatul acestui meci va conta. „Rămâne obiectivul pe care ni l-am fixat la începerea campionatului, clasarea în primele zece locuri. Suntem abia la jumătatea turului şi mai avem mult de muncă în acest sezon pentru a-l îndeplini” spune Păcurar care este de părere că echipa va juca la meciul cu Dinamo şi pentru preşedintele Condescu: „Vom juca şi pentru preşedinte, dar, în primul rând, jucăm pentru noi şi pentru clubul care ne plăteşte. E normal ca preşedintele să ceară atitudine. Pentru că atitudine trebuie să avem la fiecare meci, fără atitudine şi ambiţie nu ai cum să câştigi nici un joc. Eu mi-aş dori atitudine şi fotbal spectaculos, ar fi combinaţia perfectă dar nu iese de fiecare dată.”

Îşi vor stabili singuri prima de joc

Pentru gorjeni ar putea fi un avantaj faptul că joacă cu Dinamo după un meci de Europa League dar mijlocaşul nu crede că aceştia vor fi obosiţi mai ales că au un lot numeros: „Dinamo, Steaua şi echipele acestea de top au loturi mari şi nu cred că vor fi aceeaşi jucători pe teren şi în cupele europene şi în campionat la meciul cu noi. Nu consider un avantaj faptul că ei joacă acum în cupe.”
Păcurar a recunoscut că s-a mai întâmplat la alte meciuri ca jucătorii să stabilească prima de joc după ce au disutat în acest sens cu preşedintele Condescu: „S-a mai întâmplat să negociem prima după meci şi de multe ori ne-a ieşit, ne-a mers bine. Nu am vorbit concret despre primă înaintea meciului ci am negociat prima respectivă cu domnul preşedinte după meci. De multe ori ne-a ieşit şi am obţinut victorii. Nu ştiu cât valorează trei puncte în Groapă, în primul rând să le luăm. Ar fi senzaţional să le luăm cele trei puncte după aceea vedem cât vor valora.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite