Târgu-Jiu: Cârţu a fost suspendat şase etape iar Păcurar o etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Cârţu a fost suspendat şase etape iar Păcurar o etapă
Târgu-Jiu: Cârţu a fost suspendat şase etape iar Păcurar o etapă

Antrenorul Sorin Cârţu a fost azi judecat în regim de urgenţă de către Comisia de Disciplină care s-a întrunit mai devreme motivând că în această săptămână au loc şi meciurile din Cupa României.

Gesturile şi semnele arătate de antrenorul echipei Pandurii la finalul meciului cu Unirea Urziceni au fost analizate în această seară de către membrii Comisiei de Disciplină care au decis suspendarea pentru şase etape a antrenorului echipei gorjene. Sorin Cârţu a primit şi o amendă de 6800 de lei iar jucătorul Alexandru Păcurar a primit o etapă de suspendare şi o amendă de 740 de lei pentru cartonaşul roşu primit la finalul meciului cu Unirea Urziceni.

Suspendarea lui Sorin Cârţu a venit în urma unui raport făcut de arbitrul partidei, Augustus Cosntantin, care susţine în raportul întocmit că nu a văzut gestul tehnicianului pandurilor dar a fost informat de către observatorul partidei.  „Menţionez că am fost informat de către observatorul partidei că antrenorul Sorin Cârţu a pătruns pe teren în minutul 86 arătând cu mâinile semnul cătuşelor. Nu am văzut acest gest fiind concentrat la meci dar am fost informat că el s-a repetat de mai multe ori până la finalul partidei” a precizat Augustus Constantin în raportul său.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite