Târgu-Jiu: Mureşan: „Alex Păcurar ar putea ajunge la CFR!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Mureşan: „Alex Păcurar ar putea ajunge la CFR!”
Târgu-Jiu: Mureşan: „Alex Păcurar ar putea ajunge la CFR!”

Interesul CFR+ului pentru transferul lui Alexandru Păcurar a fost confirmat şi de preşedintele clujenilor. Iuliu Mureşan a recunoscut că l-ar dori pe Păcurar la CFR, acesta fiind un jucător bun al ligii I.

Golgheterul celor de la Pandurii după primele nouă etape din tur, Alex Păcurar, l-ar putea înlocui pe Culio la CFR Cluj, acesta fiind aproape de plecarea de la formaţia clujeană. Deja patronul clujenilor, Arpad Paszkany, şi preşedintele Iuliu Mureşan caută eventuali înlocuitori stabilind planul de urmat pentru transferurile din iarnă. „Păcurar este un jucător foarte interesant şi din câte îl cunosc, este şi un băiat serios. Deocamdată nu se poate vorbi de aducerea sa la Cluj pentru că este jucătorul Pandurilor şi până să ajungă la CFR e cale lungă. Nu ştiu, cert este că în viitor orice este posibil”, a explicat preşedintele CFR-ului.

Alex Păcurar este stabilit în Cluj de unde a plecat după ce a făcut junioratul la Universitatea, el evoluând o perioadă la Dinamo şi Gloria Bistriţa. Recent mijlocaşul a trecut de 100 de meciuri în prima ligă, el fiind acum unul dintre jucătorii de bază de la Pandurii şi golgheter al echipei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite