Târgu-Jiu: Liviu Ciobotariu a luat licenţa PRO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Ciobotariu a fost azi prezent la Mediaş pentru ultimul modul al cursului pentru Licenţa Pro. Tehnicianul gorjenilor a susţinut deja examenul final pe care l-a şi promovat, după ce a efectuat un stagiu de pregătire la Standard Liege.

Pandurii au de azi antrenor cu Licenţa PRO, Liviu Ciobotariu urmând anul acesta cursurile organizate de Şcoala Federală de Antrenori în vederea obţinerii licenţei PRO. Ultimul modul al acestor cursuri a avut loc azi la Mediaş, acolo unde antrenorii au susţinut examenul final de absolvire.

Tehnicianul gorjenilor nu a mai avut emoţii la modulul de azi, precizând că a susţinut şi promovat examenul de absolvire, efectuând şi stagiul de pregătire la o echipă din afara ţării, la Standard Liege: „Cei care au fost înscrişi la acest curs pentru obţinerea licenţei PRO şi nu au dat examenul de absolvire îl vor susţine azi. Eu am trecut deja de acest examen dar trebuie să fim toţi prezenţi acolo pentru că în mod normal, fiind şi ultimul modul, se vor înmâna şi diplomele de absolvire.” Ciobotariu a fost învoit azi de la antrenamentele echipei care  a revenit din această după-amiază la pregătire.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite