Târgu-Jiu: Lazic avea drept de joc la meciul cu Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Lazic avea drept de joc la meciul cu Oţelul
Târgu-Jiu: Lazic avea drept de joc la meciul cu Oţelul

Antrenorul Sorin Cârţu a reproşat conducerii clubului faptul că nu a putut folosi la jocul cu Oţelul jucătorul Predrag Lazic pentru că ar fi avut unele probleme cu actele. Conducerea clubului a anunţat însă că a fost vorba doar de o lipsă de comunicare pentru că jucătorul avea drept de joc.

Cârţu a anunţat după acest joc că a dorit să-l trimită pe teren pe Lazic dar nu a făcut-o pentru că jucătorul a motivat că are probleme cu actele:  „Lazic a venit la pauză să-mi spună că nu are actele necesare să-l bag pe teren şi dacă va intra pierdem cu 3-0. Mai bine îl băgam aşa şi apoi dădeam vina pe alţii. Că puteam să-l bag că tot l-am luat în cantonament. Nu avea permis de muncă şi nimeni nu spune da eu îl iau în cantonament aşa degeaba. Şi-l pun pe bancă şi ei spun că e vina mea, când se piarde e vina antrenorului.”

Conducerea a precizat că Lazic avea drept de joc, problema acestuia fiind de altă natură şi neavând legătură cu participarea lui la meci. „Lazic avea drept de joc şi putea fi folosit de antrenor fără niciun fel de probleme. În conformitate cu articolul 13, aliniatul 14, punctul 2 din Regulamentul pentru statutul şi transferul jucătorilor de fotbal, cluburile au termen pentru obţinerea dreptului de muncă pentru jucătorii noi transferaţi sau nelegitimaţi până la data de 31 decembrie 2009. Ceea ce au discutat ei între ei au fost doar chestii de vestiar. Dacă noi i-am transmis că-l poate folosi, îl putea folosi, dar nu cred că aici a fost cauza pierderii acestui joc”  a precizat secretarul general Daniel Băloi care recunoaşte că Lazic va avea nevoie în curând de prelungirea vizei, iar acest lucru se va rezolva în zilele următoare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite