Târgu-Jiu: Orac crede că Pandurii au şanse egale cu Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul pandurilor consideră că ambele echipe au şanse la meciul de luni şi că nu se pune problema ca Panduri sau Craiova să retrogradeze.

Daniel Orac a venit ieri la conferinţa de presă a clubului gorjean din postura de fost jucător al Craiovei şi actual component de bază al echipei Pandurii. Revenit recent la echipă, Orac nu a avut nevoie de mult timp de acomodare integrându-se perfect în lot şi fiind deja un jucător util echipei.

După două etape în care el şi colegii n-au reuşit să ia nici un punct, Orac nu mai are timp să fie sentimental sau să se gândească la problemele din lot: „Contează acum doar să ne revenim la acest meci. Avem aceleaşi şanse precum cei de la Craiova la acest meci deşi la noi sunt mulţi indisponibili. Cred că un meci egal nu ar fi avantajos pentru nici una dintre echipe”.

Reîntâlnire Orac – Piţurcă


Meciul dintre Pandurii şi Universitatea va fi un prilej pentru doi buni prieteni de a se reîntâlni pe teren, de această dată din postura de adversari. Orac şi Piţurcă au fost de mai multe ori colegi, începând cu junioratul de la Steaua, la FC Caracal şi apoi la Pandurii Târgu Jiu, luni urmând ca ei să fie adversari. Înaintea acestui joc, Orac i-a urat lui Piţi success dar după acest joc şi să joace bine tot după această partidă: „Mă reîntâlnesc cu bunul meu prieten Alex Piţurcă din postura de adversar dar îi urez succes după meciul cu noi. Şi lui personal îi doresc să joace mai bine după meciul de luni”. În ceea ce priveşte confruntarea cu Craiova, Orac nu o vede ca un meci de orgolii ci şi crede că nici una dintre cele d„Scopul nostru e să câştigăm acest meci şi apoi toate meciurile care vor urma. Nu e vorba neapărat de un meci de orgolii pentru că nu văd de ce ar exista orgolii între aceste două echipe. Nu cred că se pune problema ca vreuna din echipe să retrogradeze în acest sezon”.ouă formaţii nu va retrograda:

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite