Târgu-Jiu: Orac a revenit în această seară la Târgu Jiu şi s-a antrenat cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Daniel Orac a revenit azi la Târgu Jiu şi în această seară s-a antrenat pentru prima dată cu Pandurii. Jucătorul va pleca mâine la Rânca cu echipa şi dacă antrenorul va decide să-l păstreze va semna un contract cu Pandurii.

Daniel Orac a evoluat în tur pentru grecii de la Panthrakikos cu care şi-a reziliat la începutul acestui an. Jucătorul nu a semnat cu Pandurii dar va urma să discute cel mai probabil după revenirea din cantonamentul de la Rânca cu preşedintele Marin Condescu. Acesta a precizat azi că nu sunt probleme şi că antrenorul este cel care va decide dacă are nevoie de servicille mijlocaşului: „Dacă a venit la antrenamente înseamnă că antrenorul are nevoie de el. Ciobotariu este cel care va decide pe cine păstrează la echipă şi de ce jucători are nevoie. Dacă va corespunde cerinţelor antrenorului urmează să semnăm apoi şi contractul.” Daniel Orac a precizat că a revenit la Târgu Jiu deşi avea un contract bun la formaţia din Grecia pentru că a aflat că Pandurii au un antrenor foarte bun de care toată lumea a vorbit foarte frumos.

"Mă bucur că am revenit dar aici a contat foarte mult şi antrenorul Liviu Ciobotariu despre care am auzit numai lucruri deosebite de la colegii de aici dar şi de Ilie Iordache care l-a avut antrenor la Dinamo II. Toată lumea vorbea frumos de el şi m-am convins acum cînd am venit că este un antrenor de viitor care a reuşit să creeze o atmoferă foarte bună la Pandurii. Am regăcit aici atmosfera din vremurile bune ale echipei, atunci când câştigam la Dinamo sau la CFR. Chiar este mai frumos acum la Pandurii dar trebuie să ajutăm şi noi antrenorii şi conducerea echipei pentru a avea şi rezultate bune."

Daniel Orac

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite