Târgu-Jiu: Orac a renunţat la greci pentru Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orac se pregăteşte cu Pandurii şi va negocia semnarea unui contract cu echipa gorjeană
Orac se pregăteşte cu Pandurii şi va negocia semnarea unui contract cu echipa gorjeană

Mijlocaşul a urcat azi la Rânca cu foştii colegi de la Pandurii cu care ieri s-a antrenat pentru prima dată în acest an. Orac a plecat de la grecii de la Panthrakikos cu care mai avea doi ani de contract deşi recunoaşte că financiar era mult mai bine pentru el. Negocierile pentru reziliere au fost destul de lungi, oficialii greci nu doreau să renunţa la el dar a reuşit să-i convingă că îi e greu departe de casă.

Povestea despărţirii de Pandurii încă îl mai urmăreşte pe Orac. Recunoaşte că nu a dorit să plece dar a fost pus pe lista de transfer de către fostul antrenor Cârţu. Faptul că acum la Târgu Jiu a venit un antrenor tânăr, care speră să-l înţeleagă, l-a făcut să renunţe la tot şi să rezilieze contractul cu grecii: „Voiam să joc la Pandurii. M-a dorit şi domnul preşedinte înapoi dar am vrut şi eu foarte mult să revin. Aici m-am simţit ca la a doua casă a mea şi am plecat fără voia mea, după cum se ştie.”

Impresionat de atmosfera bună din vestiar


Echipa pe care a regăsit-o la Pandurii e în mare parte neschimbată, lotul fiind completat doar câţiva tineri pe care îi ştia deja de la juniori şi câţiva jucători străini Lazic, Martinovic şi Kamara cu care încă nu a lucrat până acum. „Nu o să am probleme deloc cu reacomodarea, eu nu am avut probleme nici în Grecia să mă acomodez cu ei, dar cu oameni pe care îi cunosc deja nu am cum să nu mă acomodez” spune acum Orac care este impresionat mai ales de atmosfera bună din vestiar: „Am regăsit aici atmosfera din vremurile bune ale echipei, atunci când câştigam la Dinamo sau la CFR. Chiar este mai frumos acum la Pandurii dar trebuie să ajutăm şi noi antrenorii şi conducerea echipei pentru a avea rezultate bune. Sper să menţinem această atmnosferă plăcută din lot prin rezultate bune.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite