Târgu-Jiu: Condescu: „Nu avem ce acţiuni să ne retragem"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Condescu: „Nu avem ce acţiuni să ne retragem"
Târgu-Jiu: Condescu: „Nu avem ce acţiuni să ne retragem"

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a precizat azi că Pandurii Târgu Jiu nu a iniţiat acţiuni în instanţă decât în conformitate cu statutul FRF.


Marin Condescu a precizat azi că acţiunile în instanţă ale clubului Pandurii sunt în conformitate cu statutul FRF şi că Pandurii nu au ce acţiuni să retragă: „Niciodată clubul Pandurii Târgu Jiu nu a iniţiat alte acţiuni în instanţă decât cele conforme cu art. 57 din Statutul FRF. Nu avem ce acţiuni să ne retragem pentru că nu am iniţiat alte acţiuni decât cele referitoare la relaţiile de muncă.”

CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu a anunţat printr-un comunicat că nu va apela la justiţia civilă atâta timp cât organismele executive al FRF nu vor interveni peste deciziile şi hotărârile organismelor jurisdicţionale.”Apelarea la instanţele de drept comun s-a făcut de către CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu cu acordul verbal al preşedintelui FRF Mircea Sandu care a constatat modul penal în care a judecat Curtea de Arbitraj pentru Fotbal” a mai precizat preşedintele gorjenilor.

„CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu nu a introdus nici o acţiune în justiţie după hotărârea Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF, prin care a fost suspendată decizia CF / 77 / 2009” se mai arată în comunicatul clubului Pandurii unde se mai specifică şi că accesul liber la justiţie este un drept fundamental al cetăţeanului: „Accesul liber la justiţie este consacrat ca drept cetăţenesc fundamental, atât prin art.6 pct.1 din Convenţie, cât şi prin art. 21 din Constituţia României, prin art. 10 din Declaraţia universală a drepturilor omului, precum şi art. 14 pct. 1 din Pactul internaţional cu privire la drepturile civile şi politice cât şi de Codul de Procedură Civilă (art. 364 – 366 codul de procedură civilă).”

Preşedintele celor de la Pandurii a precizat că orice decizie luată de comisii în cazul Iordache va fi atacată la TAS: „Orice decizie care va fi luată de comisii în ceea ce priveşte cazul Iordache va fi atacată la TAS. Deocamdată în vigoare este hotărârea numărul 476/19.05.2009 a Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF care a suspendat punerea în executare a deciziei CAF nr.77/03.04.2009.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite