Târgu-Jiu: Cârţu: "Nu am ce să reproşez echipei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu: "Nu am ce să reproşez echipei!"
Târgu-Jiu: Cârţu: "Nu am ce să reproşez echipei!"

Antrenorul Sorin Cârţu nu şi-a mai criticat elevii după meciul încheiat la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, apreciind că nu are ce să le reproşeze ca joc ci doar lipsa de inspiraţie la finalizare.

După meci tehnicianul a spus că acest egal nu bucură pe nimeni de la Pandurii dar nici nu e unul foarte rău pentru că echipa nu a mai pierdut. „Nu e un rezultat care să mă bucure nici pe mine nici pe cei de la echipă dar nici nu este unul care să ne aducă gânduri negre sau întristare aşa cum au fost eşecurile de la alte partide cum a fost cu Internaţional şi Galaţi” a spus Cârţu precizând că jucătorii şi-au făcut datoria: „Nu am ce să reproşez echipei din punct de vedere al modului la care au participat la joc, au vrut şi au încercat mereu şi au supus adversarul la presiune, dar atâta am reuşit.” Cârţu a recunoscut că problemele echipei sale din atac sunt cele care afectează în continuare jocul pentru că finalizarea are de suferit: „La finalizare n-am reuşit prea mult să creem probleme în faţa unei echipe care se ştie că e mult mai bună. Mediaşul nu mai e echipa de anul trecut şi e o echipă mult mai realistă şi mai organizată în joc. Deşi faţă de alte meciuri cu Internaţional sau Galaţi, practic nu au avut nici o ocazie, singurul şut spre poartă a fost decât spre final, un şut de la 35-40 de metri care nu putea să-i pună probleme lui Mingote.”

Jocul echipei gorjene a fost apreciat ca fiind mulţumitor, mai puţin în debutul meciului, Cârţu revenind de fiecare dată şa problemele de la finalizare: „Nu avem eficacitatea respectivă şi nu ne putem crea avantaj faţă de adversar. Cu excepţia câtorva minute din prima repriză când am fost puţin haotici, după aceea au început din nou să-şi revină şi au jucat ceea ce ştiu, atunci când încercăm să jucăm şi pe principiul acesta reuşim destul de bine anumite faze coerente. În rest jocul a fost la discreţia noastră numai că vechile noastre probleme cu finalizare s-au accentuat şi au ieşit în evidenţă. Mediaşul a fost un adversar incomod, ai noştri au vrut dar toate duelurile au fost duse peste limita regulamentului şi au fost interpretate numai pentru Gaz Metan. Acest lucru ne-a împiedicat să facem mai multe faze ofensive care până la urmă ar fi ajuns să fie finalizate şi cu gol.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite