Târgu-Jiu: Mingote: „Nu cred că suntem favoriţi cu Ploieştiul!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Mingote: „Nu cred că suntem favoriţi cu Ploieştiul!”
Târgu-Jiu: Mingote: „Nu cred că suntem favoriţi cu Ploieştiul!”

Portarul Pedro Mingote se gândeşte la noul debut de sezon ca la un nou început pentru el şi Pandurii apreciind că lupta pentru un post de titular va fi foarte aprigă în condiţiile în care acum sunt trei portari în lot.

Mingote apreciază că este într-o formă bună acum dar este conştient că antrenorii vor decide dacă el va apăra titular la meciul de duminică: „Este ca un nou început pentru mine şi Pandurii. Suntem trei portari acum la echipă şi prevăd o luptă aprigă pentru un post de titular. Decizia aparţine însă antrenorilor, ei vor alege cine va fi titular în funcţie de forma fiecăruia.”  Mingote a precizat că el îşi face datoria şi se antrenează cât  mai bine pentru a avea şanse să fie titulat cu FC Ploieşti.

Dezamăgit de cazurile de corupţie


Portarul portughez consideră că după pregătirea de vară, echipa e mult mai puternică dar apreciază că nu numai forma echipei decide locul pe care se va clasa la final de sezon, fiind dezamăgit de cazurile de corupţie: „Este posbil acum ca Pandurii să fie mai puternică decât sezonul trecut având în vedere omogenitatea lotului. Locul pe care-l vom ocupa însă nu depinde numai de noi, pentru că vedem cu toţii ce s-a întâmplat în Liga I, cu FC Argeş, cu arbitrii şi cazurile de corupţie. Dacă e totul bine şi pornim cu dreptul atunci putem să ne încadrăm în obiectiv. Obiectivul stabilit, locurile 6-10 cred că e realizabil cu lotul actual. Avem aceeaşi echipă ca anul trecut şi ne cunoaştem mai bine, suntem împreună de mai mult timp şi cred că mai ales din acest motiv putem să îndeplinim obiectivul.”

„Lupt pentru postul de titular!”


Mingote se luptă pentru un post de titular cu Stanca dar în lot există şi al treilea portar, Vladimir Livşit: „Sunt pe acelaşi post cu Stanca şi sigur va fi o luptă destul de strânsă între noi. Pe postul de portar e mai greu decât celelalte posturi unde joci azi 10 minute, mâine 20 de minute dar ca portar de regulă joci 90 de minute. La portari e diferit şi noi suntem chiar trei, iar acolo şi eu şi Stanca şi Livşit vrem să jucăm.” Nemulţumit că a sta pe bancă mai mult sezonul trecut Mingote speră să nu se mai accidenteze, sezonul trecut având probleme şi în tur şi în retur: „Normal că am mai fost şi nemulţumit când am fost pe bancă dar eu am avut şi probleme medicale care sper să nu se mai repete. Când eşti pe bancă chiar trebuie să fi nemulţumit, dar nemulţmiţi cu noi că nu jucăm nu cu antrenorul sau cu cine joacă. O să vedem anul acesta ce se poate întâmpla. Eu unul lupt pentru postul de titular.”
Meciul de debut în noul sezon este considerat destul de greu de portarul pandurilor care nu crede că echipa sa e favorită doar prin prisma faptului că are vechime în Liga I: „Nu cred că suntem favoriţi cu Ploieştiul chiar dacă este o echipă nou promovată în Liga I. Ei vor să demonstreze ceva, că merită să joace aici şi e greu. Nu cunosc echipa dar sunt convins că va fi greu.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite