Târgu-Jiu: Cârţu: „Nu am făcut super transferuri!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu: „Nu am făcut super transferuri!”
Târgu-Jiu: Cârţu: „Nu am făcut super transferuri!”

Pandurii n-au rupt gura târgului la achiziţii dar continuă să testeze jucători pentru a realiza dubluri pe posturile deficitare. Un fundaş central, un fundaş dreapta şi un atacant sunt jucătorii pe care Cârţu îi are la pregătire şi urmează să mai aducă un atacant.

Cinci jucători noi se vor afla în aceste zile la probe la Pandurii, trei dintre aceştia sosind deja în primele zile ale săptămânii iar alţi doi fiind aşteptaţi azi. După ce mai mulţi jucători au venit şi au plecat în perioada de pregătire, Cârţu vrea să completeze lotul pe ultima sută de metri. Atacantul Câju şi fundaşii Bozga şi Dikaba sunt acum sub observaţia lui Cârţu, azi fiind aşteptaţi alţi doi atacanţi. „Nu caut neapărat fundaş dreapta sau central. Dar ne uităm la cei care au venit pentru că au fost propuşi mai mulţi jucători de la Petrolul domnului preşedinte” a precizat Cârţu referitor la cei doi fundaşi, pe postul de fundaş central având nevoie totuşi de o dublură.

„Echipa nu poate da mai mult”

Pentru că urmează o pauză în campionat, Cârţu o consideră benefică pentru completarea pregătirii. „Să vedem ce mai putem acumula şi să adăugăm la ceea ce avem deja deoarece calupul de meciuri care urmează e unul foarte greu pentru noi” consideră Cârţu care cere jucătorilor săi „o mobilizare deosebită şi să încercăm să mai acumulăm puncte” care să se adauge la cele strânse deja. „Pe mine nu m-a interesat ce discuţii sunt, că dacă batem, suntem pe locul I. Pe mine mă interesa că dacă băteam pe Internaţional aveam nouă puncte la acel moment. Important pentru echipă e să acumuleze puncte şi să creeze o stare de spirit bună. Nu trebuie să mai punem nu ştiu ce presiune pe ei”  a exlicat tehnicianul pandurilor poziţia sa constatând că valoarea lotului e cam aceeaşi de anul trecut pentru că nu s-au făcut achiziţii de senzaţie: „Dacă punem în balanţă totul, echipa nu poate da mai mult. De ce să cer eu mai mult decât a fost anul trecut dacă nu am adus ceva în plus. Nu ştiu ce super transferuri am făcut, sunt aceiaşi jucători de anul trecut!  Ba din contră, unii dintre ei, la o anumită vârstă când trece un an peste ei nu mai sunt la fel.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite