Târgu-Jiu: Noile achiziţii trebuie să lupte pentru primul unsprezece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kamara, Orac şi Vranjes au intrat deja în programul pandurilor, ultimii doi efectuând ieri şi vizita medicală. În timp ce jucătorii au primit liber două zile Vranjes a rămas să se pregătească la Târgu Jiu.

Ciobotariu spune că jucătorii nou veniţi se vor regăsi în primul unsprezece doar dacă se vor pregăti corespunzător: „Eu mi-am dorit foarte mulţi aceşti jucători, sunt jucători pe care i-am urmărit de mai mult timp şi doream să fie transferaţi. Sunt fotbalişti de care o să avem nevoie dar acum depinde numai de ei de modul cum se vor pregăti să prindă primul unsprezece.”

Ciobotariu are încredere în achiziţiile pentru retur

Tehnicianul pandurilor spune că le va acorda şanse egale tuturor jucătorilor din lot  pentru retur: „Acum pleacă toată lumea de la linia de start şi în momentul în care ei vor confirma vor fi în primul unsprezece. Eu am încredere în ei pentru că sunt jucători talentaţi şi care au venit să joace dar cum am mai spus nu există titulari sau rezerve. În funcţie de cum se vor comporta ei în pregătire voi lua o decizie pentru primul meci al returului.” Ciobi nu crede că va mai face alte transferuri decât în cazuri speciale: „Nu mai există vreun post descoperit la Pandurii şi nu mai facem achiziţii decât dacă apare un jucător extraordinar de bun”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite