Târgu-Jiu: Cârţu: „Noi totdeauna suntem mamă pentru toţi răniţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu: „Noi totdeauna suntem mamă pentru toţi răniţii”
Târgu-Jiu: Cârţu: „Noi totdeauna suntem mamă pentru toţi răniţii”

Sorin Cârţu a declarat înaintea partidei de azi că Pandurii au şansa lor la meciul cu Dinamo şi vor încerca să o exploateze cum pot mai bine şi să scoată maxim posibil de la acest meci chiar dacă moralul echipei sale nu este cel mai bun.

Pandurii vin după o serie de trei meciuri fără victorie şi speră să reuşească un rezultat pozitiv cu Dinamo, profitând şi de situaţia adversarului: „Niciodată înfrângerile nu  cad bine şi n-au cum să dea  moral. Dar campionatul e un şir de bătălii şi de meciuri care trec şi vin. Dacă stai şi te gândeşti la ce a fost nu te mai concentrezi la ce va fi, eventual poţi să încerci să îndrepţi căte ceva doar din ce ai făcut rău la meciul la care ai pierdut. Aşa poţi să foloseşti şi înfrângerea la ceva. Trebuie să scoatem maxim de la acest meci.”

Tehnicianul se teme însă ca echipa sa să nu readucă Dinamo în formă cum a făcut şi la meciul precedent cu Oţelul: „Numai să nu le dăm noi apă vie şi la Dinamo să înscrie că aşa le-am dat la toţi. Şi Oţelul avea trei goluri date şi au dat trei goluri la noi cât în şapte etape. Noi totdeauna suntem mamă pentru toţi răniţii. Vedem ce exprimare avem, ce arătăm în teren. În funcţie de ce arătăm în teren poţi să-ţi măreşti şansele sau să ţi le micşorezi pe alea care le ai.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite