Târgu-Jiu: Dragomir: „Noi nu încălcăm legea!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Dragomir: „Noi nu încălcăm legea!”
Târgu-Jiu: Dragomir: „Noi nu încălcăm legea!”

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune că în cazul echipei Pandurii nu s-a încălcat legea şi că toate comisiile din cadrul LPF respectă legea. Oficialul ligii a mai precizat azi că în cazul supunerii la vot a excluderii din campionat a celor de la Pandurii ar vota la fel ca Mircea Sandu.

Preşedintele pandurilor a fost sancţionat pe data de 8 iulie de către Comisia de Disciplină cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal timp de 6 luni şi o penalitate sportivă de 150 000 de lei pentru declaraţiile făcute împotriva clubului Dinamo. Ulterior, Marin Condescu a fost sancţionat, la data de12 august, de către aceiaşi comisie, cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal timp de 12 luni şi o penalitate sportivă de 300 000 de lei după ce a afirmase că toate "comisiile LPF sunt ilegal constituite şi par a fi structuri de tip mafiot".

Azi Dumitru Dragomir a precizat că cele două decizii luate de comisii împotriva preşedintelui clubului Pandurii Târgu Jiu sunt legale şi respectă regulamentele în vigoare. „Domnul Condescu a spus că cele trei comisii ale LPF sunt structuri mafiote şi sunt în afara legii. Noi nu încălcăm legea, noi suntem beton. Noi cât suntem în viaţă ne acoperim de hârtii, după ce murim îi punem pe alţii să arunce pământ pe noi. Dar din punct de vedere al legii 69, al convenţiei cu FRF şi al statutului, LPF este cea care deţine comisiile jurisdicţionale."

Dragomir va vota ca Mircea Sandu


Preşedintele Ligii Profesioniste a precizat că în şedinţa Comitetului Executiv al FRF de la sfârşitul lunii septembrie va vota pentru sau împotriva excuderii clubului Pandurii Târgu Jiu, în funcţie de modul în care va vota şi preşedintele FRF: "N-aş fi Dragomir dacă aş merge la două capete. Eu voi vota cum votează Mircea Sandu. Ca să nu mint. Şi cum o să voteze cluburile mele şi domnul Mircea Sandu, aşa o să votez. Dar în spiritul legii şi al regulamentelor. Nu ne abatem de la lege, niciodată.” Dragomir a mai menţionat că liga face eforturi să îi ajute pe conducătorii de cluburi în acest mod: „Noi nu suntem duşmanii cluburilor. Noi facem eforturi să-i ajutăm pe conducători, dar dacă ei nu vor să se ajute, noi nu avem ce să facem. FRF a trimis două hârtii la pandurii să-i avertizeze. Poate domnul Condescu a ajuns la fundul sacului, poate vrea să renunţe, nu îl înţeleg. Dar noi, LPF şi FRF nu îi dorim răul. Dar dacă şi după nu ştiu câte hârtii trimise ne sfidează şi încalcă statutele nu avem ce să-i facem.”


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite