Târgu-Jiu: Noi coşuri de gunoi amplasate în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Noi coşuri de gunoi amplasate în centrul oraşului
Târgu-Jiu: Noi coşuri de gunoi amplasate în centrul oraşului

Primăria Târgu-Jiu a găsit soluţia pentru a păstra curăţenia în centrul oraşului. Vechile coşuri de gunoi care puteau fi uşor răsturnate au fost înlocuite azi cu unele care nu pot golite.

Astăzi au fost amplasate 30 de noi coşuri confecţionate din lemn de mai multe culori şi sunt prevăzute cu un coş metalic detaşabil în care se colecţionează gunoiul. În plus acestea sunt dotate şi cu scrumiere metalice. „Sunt coşuri speciale pentru a se încadra în peisagistica centrului. E important că nu vor mai putea fi răsturnate pe jos de câini sau de diverse persoane. Oricum nu se pune problema să mai caute cineva prin gunoaie pentru că poliţiştii comunitari au sarcina să patruleze permanent prin centrul oraşului”, a explicat Marius Ionescu, director tehnic în cadrul Primăriei Târgu-Jiu.
Chiar dacă sunt atractive şi poate ar stârni interesul unor persoane care vor să le colecţioneze, coşurile nu pot fi furate pentru că au un sistem special de prindere cu bride metalice în betonul amprentat cu care a fost pavat centrul oraşului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite