Târgu-Jiu: Murgan nu e suspect de gripă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălin Murgan avea simptomele unei răceli dar medicul echipei gorjene, Ion Şerban, împreună cu antrenorul Liviu Ciobotariu, au decis să-l izoleze de echipă câteva zile pentru a vedea cum evoluează boala. Jucătorul gorjenilor se simte bine şi mâine va reveni la antrenamente.

Medicul Ion Şerban spune că în cazul Murgan e vorba de simptome obişnuite de răceală dar pentru că nu vrea să rişte ca şi alţi jucători să contacteze boala, s-a luat măsura izolării jucătorului până se va confirma despre ce e vorba: „Deocamdată există în lot la Pandurii un singur jucător care are probleme cu răceala, , este vorba de Murgan pe care l-am şi izolat de restul echipei şi l-am trimis la domiciliu. Eu sper că nu ve va pune probleme deosebite, nici de gripă sezonieră şi nici de gripă porcină.” Medicul gorjenilor a mai precizat că nu e îngrijorat că Pandurii vor juca la Iaşi luându-se deja măsuri ca echipa să fie cazată departe de comunitate: „Sincer nu ne este teamă acum că jucăm cu cei de la Poli Iaşi pentru că ne vom lua şi noi nişte măsuri de precauţie, încercăm să mergem într-un loc unde să fim mai izolaţi şi lotul să fie departe de colectivitate şi lotul va fi mai restrâns. Iar dacă Federaţia va decide să jucăm meciul vom lua măsuri pentru a nu avea nici un fel de problemă.”

Murgan vrea să revină de mâine la antrenamente

Azi jucătorul se simte deja mai bine după ce a luat medicametele prescrise pentru o simplă răceală şi spune deja că vrea să revină la pregătire. Murgan se află la Târgu Jiu, unde este cazat la hotel, şi spune că nu are probleme deosebite de sănătate. „Nu am nimic grav, doar sunt răcit puţin. Sunt simptome normale de gripă dar cred că au şi trecut după medicamentele luate” a explicat jucătorul care a lipsit de la antrenamente pentru că aşa i-a recomandat medicul echipei. Murgan spune că vrea să vină la antrenamente de mâine dacă medicul echipei îi va permite acest lucru: „De mâine cred că mă duc la antrenamente pentru că nu mai am probleme Acum mă simt mai bine, sper ca cel târziu poimâine să reîncep antrenamentele. Bine, acum depinde şi cum mă voi simţi în continuare şi de ce îmi va spune şi doctorul echipei.”
Jucătorul craiovean este de părere că se exagerează prea mult cu noua gripă AH1N1 şi lumea e foarte speriată: „Nu cred că va fi cazul unei epidemii şi la Târgu Jiu. La Pandurii, Doamne fereşte să fie! Eu cred că totuşi se prea face mare tam-tam pe această gripă nouă. Pentru că prea se sperie lumea din orice. Au ajuns să spună că am gripa nouă deşi e o simplă răceală.”

„După câte se pare, nu cred că vom juca acum, meciul cu Poli Iaşi, mai ales dacă ei nu se mai antrenează deloc şi au cerut amânarea jocului. Dar, deoacamdată treaba noastră e să ne pregătim, iar dacă va fi cazul, vom juca. Dar nu noi hotărâm asta.”  
Mădălin Murgan

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite