Târgu-Jiu: Murgan a fost izolat de echipă pentru că e răcit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul echipei Pandurii, Mădălin Murgan,  a fost azi scos din lotul echipei şi trimis acasă pentru că prezintă simptome de gripă sezonieră.

Medicul echipei gorjene, Ion Şerban, spune că e vorba de simptome obişnuite de răceală dar nu vrea să rişte şi a luat măsura izolării jucătorului până se va confirma despre ce e vorba: „Deocamdată există în lot la Pandurii un singur jucător care are probleme cu răceala, e doar puţin răcit, este vorba de Murgan pe care l-am şi izolat de restul echipei şi l-am trimis la domiciliu. Eu sper că nu ve va pune probleme doesebite, nici de gripă sezonieră şi nici de gripă porcină.”
Medicul gorjenilor spune că nu e îngrijorat că Pandurii vor juca la Iaşi luându-se deja măsuri ca echipa să fie cazată departe de comunitate: „Sincer nu ne este teamă acum că jucăm cu cei de la Poli Iaşi pentru că ne vom lua şi noi nişte măsuri de precauţie, încercăm să mergem într-un loc unde să fim mai izolaţi şi lotul să fie departe de colectivitate şi lotul va fi mai restrâns. Iar dacă Federaţia va decide să jucăm meciul vom lua măsuri pentru a nu avea nici un fel de problemă.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite