Târgu-Jiu: Mugurel Dedu va fi operat pe 11 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Mugurel Dedu se va opera pe data de 11 decembrie la Bucureşti, medicul care urmează să-l opereze pentru luxaţia de umăr fiind acum plecat în Germania.

Medicul echipei Pandurii, Ion Şerban, spune că problema lui Dedu nu se poate rezolva decât printr-o operaţie, deiczia fiind deja luată de specialiştii care l-au examinat: „Face luxaţie de umăr foarte des şi mereu recidivează. Îi sare foarte uşor umărul din articulaţie şi probleme lui nu poate fi tratată decât prin operaţie. I-am făcut o rezonanţă şi am văzut cum se prezintă articulaţia lui. Specialişti care au citit rezultatele au decis că e nevoie de operaţie.”


Jucătorul a aflat deja că va efectua operaţia respectivă în cursul lunii decembrie la Bucureşti, programarea fiind deja făcută. “Este o problemă mai delicată în acest caz, se pare că s-a ales cu o sensibilitate a ligamentelor, dar şi cu o mică problemă pe os. El se va opera pe 11 decembrie, atunci când se va întoarce medicul lui din Germania” a explicat doctorul Şerban precizând că după intervenţie va urma o perioadă destul lungă, de trei luni, pentru refacere.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite