Târgu-Jiu: Mititelu voia o diferenţă mai mare de scor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Mititelu voia o diferenţă mai mare de scor
Târgu-Jiu: Mititelu voia o diferenţă mai mare de scor

Finanţatorul Craiovei crede că scorul din partida cu Pandurii nu reflectă realitatea de pe teren, fiind de părere că Universitatea putea să se impună mai clar. Adrian Mititelu a precizat că totuşi victoria de azi aduce un moral mai bun echipei sale.

Adrian Mititelu a declarat la finalul jocului cu Pandurii că echipa sa se putea impune cu "4 sau 5 la 0" pentru că joacă din ce în ce mai bine: „Noi am jucat bine cu Dinamo, a fost acel meci cu Mediaş, dar pe acel gazon nu se putea juca fotbal. Scorul de azi nu reflectă diferenţa din teren, trebuia să câştigăm cu 4 sau 5 la 0. Echipa noastră şi-a câştigat moralul şi de acum înainte nu poate fi decât o perioadă ascendentă.”

Mititelu a mai precizat că prevede o ascensiune bună a echipei sale care este pe drumul cel bun: „Eu întrevăd o ascensiune frumoasă a echipei. Simt că echipa este pe drumul cel bun, nu mă entuziasmez doar după acest rezultat de astăzi. Am luat meciul în serios. Am avut şansa să dăm gol repede şi a fost uşor după. De această dată am jucat şi pe un teren bun, nu ca în alte rânduri. Am jucat bine şi fără Wobay, Rose şi Mihai Costea. Dacă am juca în 14, ar fi loc pentru fiecare, dar intră doar 11. Mulţi vor veni acum pe la birou să întrebe de ce nu au jucat, dar îi voi trimite la antrenori.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite