Târgu-Jiu: Minora răpită ieri e în stare de şoc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Minora răpită ieri e în stare de şoc
Târgu-Jiu: Minora răpită ieri e în stare de şoc

Tatăl minorei răpite ieri din cartierul Meteor, Gabriela Ilarie, spune că minora de 14 ani se află încă în stare de şoc după ce a fost răpită şi dusă într-o pădure la Baia de Aramă. Eugen Ilarie a fost cu minora la medicina legală pentru că aceasta prezenta vânătăi pe braţe, fiind ţinută imobilizată pe perioada răpirii.

Gabriela a ajuns acasă noaptea trecută după ce a fost sechestrată timp de patru ore de răpitori. Tatăl acesteia a dus-o imediat la poliţie pentru declaraţii şi la medicina legală pentru a constata că fata a fost ţinută cu forţa: „Fata e stresată acum, nu a dormit toată noaptea nici o jumătate de oră, tremura pentru că s-a speriat că au ţinut-o trei-patru ore în pădure la Baia de Aramă. Am fost cu ea şi la medicina legală pentru că are vânătăi pe mâini cum au ţinut-o ei de mâini cu forţa pe tot traseul şi patru ore cât au stat în pădure. Are mâinile negre de vânătăi şi s-a constatat la medicina legală. Poliţia nu ne dă voie să o arătăm pe fată şi nici certificatul medico-legal.”

Tatăl minorei a precizat că aceasta e căsătorită în Dolj, la Băileşti, şi venise la Târgu Jiu în vizită la părinţi, atunci răpitorilor venindu-le ideea de a o răpi: „Am auzit din spusele vecinilor şi prietenilor că de când a venit aici fata o urmărea Stănescu Dorin să o fure. A fost mereu pe urmele ei ca să o ia. Fata a venit în vizită aici dar ce zic oamenii aceia acum că a fost răpită?” Soţul minorei a aflat de la socrii lui de răpire şi a vrut să vină imediat la Târgu Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite