Târgu-Jiu: Minora răpită din Meteor a revenit noaptea trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia a făcut aseară filtre în judeţ pentru a o căuta pe tânăra de 14 ani răpită ieri şi au căutat şi la domiciliul celor doi răpitori dar fără succes. Răpitorii au aliberat-o azi noapte pe tânără în apropierea casei temându-se de furia părinţilor şi de oamenii legii.

Gabriela Ilarie a mers azi noapte cu părinţii la poliţie si a povestit cum a fost luată de pe stradă de către Mihai Valentin de 15 ani şi Stănescu Dorin de 29 de ani care au dus-o în localitatea Baia de Aramă în judeţul Mehedinţi, intenţia acestora fiind, din spusele minorei, ca ea să se căsătorească cu Mihai Valentin.
Aflând că sunt căutaţi de poliţie şi că Gabriela nu vrea să se căsătorească cu acesta, cei doi au renunţat la idee şi au revenit în Gorj cu o altă maşină, lăsând tânăra în apropierea casei.

Răpitorii sunt căutaţi de poliţie


„Tânăra s-a prezentat noaptea trecută la poliţie, însoţită de părinţi, după ce a fost eliberată de răpitori. Ea a precizat că a fost răpită de pe stradă fără consimţământul ei şi dusă în localitatea Baia de Aramă. După ce au aflat că sunt căutaţi de poliţie cei doi au decis să o elibereze” a precizat Romina Dochian, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. 
Poliţia nu a sistat încă filtrele şi în acest caz se efectuează în continuare cercetări a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ: „Continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate cu precizarea că cei doi răpitori nu au fot găsiţi până în prezent, motiv pentru care filtrele s-au prelungit şi pe parcursul zilei de azi. Există o plângere la poliţie pe numele celor doi tineri de etnie rromă care riscă să-şi petreacă următorii şapte ani după gratii.”

În urmă cu 3 ani Gabriela Ilarie a fost logodită cu tânărul Mihai Valentin dar familiile nu s-au mai înţeles în privinţa căsătoriei iar Gabriela s-a căsătorit cu un alt tânăr din Băileşti, Dolj. Ea plecase între timp de la fostul soţ cu care nu s-a mai înţeles şi revenise la familia din Târgu Jiu,  fostul logodnic profitând de acest fapt pentru a o răpi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite