Târgu-Jiu: Olimpică notată cu 10 la bac, depunctată de Ministerul de Educaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Olimpică notată cu 10 la bac, depunctată de Ministerul de Educaţiei
Târgu-Jiu: Olimpică notată cu 10 la bac, depunctată de Ministerul de Educaţiei

Conform Ministerului Educaţiei, Andreea Medar se numără prin elevii care au primit nemeritat nota maximă la bacalaureat. Olimpica are rude cu nume sonore în judeţul Gorj.

CITEŞTE ŞI:

Andreea Medar a fost, în anii de liceu, un elev model pentru colegi. Mama ei, profesoară de limba română, şi tatăl, profesor de fizică, s-au mândrit întotdeauna cu fiica lor care a reuşit să obţină cele mai mari medii din liceu, în cei patru ani de studiu. La bacalaureat a obţinut nota maximă, dar specialiştii Ministerului Educaţiei spun că lucrarea nu merită mai mult de 8.05. Această veste i-a surprins pe profesorii de la Liceul de Muzică „Constantin Brăiloiu”.

Este vorba despre o fată matură în gândire, care s-a remarcat din prima oră atunci când a venit în clasa a IX-a. Andreea a câştigat în clasa a zecea locul I la Concursul International de Eseuri "Jubileu Theodor Aman" de la Craiova . Ar trebui să fie corectate lucrările elevilor care abia obţineau la şcoală nota cinci iar la bac a luat nota nouă nu cele ale elevilor care au excelat la învăţătură. Cred ca este o tedinţă de a discredita pe cineva “, spune Anişoara Tulpan, fosta dirigintă a Andreei.

Dascălii rămân cu aceeaşi părere bună despre eleva olimpică, mândrindu-se cu diplomele din vitrina liceului.


Unchiul elevei olimpice, profesor universitar


Întâmplător sau nu, Andreea Medar are rude şi la nivel mai înalt. Eleva de nota 10 este  nepoata profesorului universitar Lucian Medar, care spune că greşeala s-a produs la Bucureşti.

Cred că mai sunt şi profesori care greşesc şi aici este vorba despre cei de la Bucureşti care,  poate au făcut evaluarea după anumite criterii“, a declarat Lucian Medar, profesorul de contabilitate bancară  din cadrul Universităţii Constantin Brâncuşi.

Mama Andreei este profesoară de limba română la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”. Contactată telefonic, eleva olimpică a refuzat să comenteze această situaţie.


 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite