Târgu-Jiu: Mingote, urmărit de familie pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Mingote, urmărit de familie pe internet
Târgu-Jiu: Mingote, urmărit de familie pe internet

Portarul celor de la Pandurii este urmărit la meciuri pe internet de familia sa, aflată la Porto. Părinţii lui Mingote folosesc un translator automat de limbă pentru a afla cum se descurcă fiul lor la jocurile oficiale.

Mai citeşte:

De cine a fost omagiat Ion Oblemenco


Ce spune Marga Oblemenco despre tunarul din Bănie

Reacţia foştilor colegi ai lui Ion Oblemenco privitor la dispariţia sa


Portarul Pedro Mingote este de aproape doi ani la Târgu Jiu, timp în care nu şi-a făcut mulţi prieteni dar îi consideră apropiaţii lui pe toţi cei care sunt alături de echipă. „Cunosc multe persoane cărora pot să le dedic victoria de la Ceahlăul pentru că sunt alături de Pandurii. Toţi cei care ne susţin merită să le dedicăm toate victoriile. Am ceva prieteni aici dar nu pot să zic că sunt mulţi, sunt puţini dar buni” a explicat ieri portarul portughez care nu iese prea mult timp din casă: „Nu am prea mult timp să ies în oraş şi să îmi fac mulţi prieteni, stau mult timp pe internet şi vorbesc cu familia.”

Sprijinit la greu de familie


Victoria la care şi-a adus din plin contribuţia, deşi nu recunoaşte din modestie, a dedicat-o tuturor celor care îl cunosc şi îl sprijină moral dar mai ales familiei: „S-au bucurat foarte mult când au citit pe site că eu am apărat penalti. Ei mă urmăresc mereu la meciuri chiar dacă nu pot fi aici. I-am sunat după meci şi erau foarte fericiţi, au şi plâns de bucurie pentru mine, ei ştiu prin ce am trecut, că mi-a fost foarte greu în perioada accidentărilor şi că e greu în continuare. Totdeauna e greu să fi departe de familie iar atunci când e un moment fericit pentru mine şi ei se bucură.” Mingote a mărturisit că la meciuri familia sa urmăreşte pe internet desfăşurarea jocului: „Au emoţii mai mari decât mine, citesc pe site când apăr. Acum au aflat înainte de a le spune eu că am apărat 11 metri. Urmăresc site-ul clubului dar nu înţeleg bine limba română şi folosesc un translator de limbă de pe internet. Nu pricep ei foarte bine tot ce se scrie dar acum au înţeles că am apărat un penalti.” Familia l-a ajutat să treacă peste momentul greu cu accidentarile din sezonul trecut el lipsind mai multe etape şi în tur şi în retur din cauza problemelor medicale.

Victorie pentru Arrieta

Mingote a ţinut să dedice victoria din meciul cu Ceahlăul unui coleg care trece printr-o perioadă dificilă, spaniolul Arrieta: „Trebuie să dedic această victorie pentru toţi aceia care îmi  oferă suport moral dar mai ales lui Arrieta care ar fi trebuit să fie cu noi dar nu a putut, pentru că trece prin momente grele. El va reveni săptămâna aceasta dar probabil că va fi afectat de moartea tatălui său, vreau să ştie că ne-am gândit şi la el când am obţinut această victorie!” Arrieta ar fi trebuit să joace la Piatra Neamţ dar vestea neaşteptată a decesului tatălui său l-a făcut să plece urgent din ţară.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite