Târgu-Jiu: Mingote s-a făcut gorjean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Mingote s-a făcut gorjean
Târgu-Jiu: Mingote s-a făcut gorjean

Portarul portughez al pandurilor şi-a luat maşină şi i-a pus numere de Gorj. GJ-80-MNG  este maşina cu care Mingote îşi plimbă colegii portughezi şi brazilieni de la Pandurii, numărul 80 fiind şi cel pe care îl poartă pe tricou pentru că reprezintă anul naşterii.

Portarul adus de Pandurii în urmă cu un an jumătate de la Porto, Pedro Mingote, a învăţat aproape perfect limba română şi se simte deja acasă la Târgu Jiu. Pentru că are locuinţă în oraş, Mingote şi-a permis să-şi ia şi o maşină pe care a înmatriculat-o cu numere de Gorj.

Nu va merge cu maşina în Portugalia


Portarul se laudă că a reuşit să-şi înmatriculeze autoturismul în Gorj  chiar dacă nu-l va folosi niciodată să meargă în Portugalia.  „Sunt gorjean acum şi e normal să am maşină înmatriculată în Gorj. Am rezidenţă aici şi am putut să-mi cumpăr o maşină şi să o înmatriculez în România” a exclamat portarul care a apărat cam la egalitate în meciurile din sezonul trecut cu Stanca.  Maşina a fost achiziţionată din Germania fiind cumpărată la mâna a doua cu 18 000 de euro, un Audi 30 TDI care costă 30 000 de eruro la preţ de catalog. „Pentru că stau aici în Târgu Jiu am dorit să o folosesc aici dar aş putea să merg şi în Portugalia cu ea însă e foarte lung drumul aşa că prefer avionul. Sunt 2600 de km până aclo şi e foarte obositor să conduc atâta dar o folosesc aici, mai merg cu colegii în weekend sau la cumpărărturi” a precizat Mingote care nu a plecat încă în ţara sa cu noua maşină dar le-a dat de băut colegilor când a achiziţionat-o conform tradiţiei: „Deja le-am dat de băut colegilor pentru că mi-am luat maşina, era normal să o fac pentru că se obişnuieşte şi la noi la fel.”
Mongote este din Porto şi acolo are un alt autoturism care îl aşteaptă pentru perioadele când se află acasă, destul de scurte în ultimii doi ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite