Târgu-Jiu: Mii de gorjeni au ajuns anul acesta pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Mii de gorjeni au ajuns anul acesta pe litoral
Târgu-Jiu: Mii de gorjeni au ajuns anul acesta pe litoral

Gorjeni care şi-au permis un sejur în vara lui 2009 au optat pentru staţiunile de pe litoral.  În topul preferinţelor sunt Mamaia, Eforie Nord şi Costineşti.

Aproape jumătate dintre gorjeni au ales să petreacă perioada concediului în ţară iar restul în străinătate.  În ţară, marea a fost preferată, iar Grecia, Turcia şi Bulgaria au fost alese drept şi destinaţii exotice . Dat fiind că anul acesta este unul de criză mulţi gorjeni au profitat de tarifele  reduse  oferite de hotelierii  de pe litoral. „Foarte mulţi au cumpărat pachete turistice pentru staţiunea Mamaia. Este cea mai căutată şi cea mai dotată din punct de vedere al agrementului.  Pe locul al doilea în top se află staţiunile Eforie Nord şi Costineşti. Persoanele în vârstă sau cele care au problem de sănătate au ales staţiunile balneoclimaterice Băile Felix, Căciulata şi Herculane“,a declarat directorul Agenţiei de turism „Guardo-Tours“, Radu Ciobanu.  Unii hotelieri de pe litoral au redus în această perioadă din preţul pachetelor turistice.

Tarife reduse pe litoralul românesc

Agenţia de Turism „Guardo Tours“ oferă pachete turistice la preţuri convenabile pe litoralul românesc. „De pildă, la hotelurile, Victoria şi Forum tarifele de cazare au scăzut cu 15 %, oferta fiind valabilă până pe 24 august.   La hotelul „Aurora“ persoanele care stau şase nopţi de cazare vor plăti cinci“, a mai spus Radu Ciobanu.  „În concediu am plecat la mare, în staţiunea Mamaia. Simt că mă relaxez.  Plajă, soare distracţie la terase, cluburi, spectacole.  Am cheltuit mai puţin decât anul trecut. O bere anul ăsta pe plajă era şi la 2 lei“, a spus Daniel Tilea, 23 de ani din Peştişani.
Pentru că sezonul estival se aproapie de final preţurile cazărilor la hoteluri scad începând cu această perioadă.  La hotelul Majestic de trei stele din staţiunea Mamaia ofertele se ţin lanţ. Aici sunt cazaţi şi la această oră câţiva dintre gorjeni. „Avem ofertă specială pentru două persoane, cazare cinci nopţi cu mic dejun, la 1252 Ron  şi este valabilă de duminică până vinerea viitoare.  Până pe 26 august preţul  pachetului turistic pentru două persoane care cuprinde şapte nopţi de cazare, mic dejun şi prânz costă 2222 Ron. De la I septembrie preţul a şapte nopţi de cazare, mic dejun şi prânz pentru două persoane  va fi de 1727 lei.  Între 9 şi 15 septembrie şase nopţi şi şapte zile de cazare pentru două persoane va cost 760 lei“, a declarat Laura Elahmadie, director marketing în cadrul hotelului. 
Spune unde ţi-ai petrecut concediul pe targu-jiu.adevarul.ro

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite