Târgu-Jiu: Meci fără emoţii pentru Energia la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Theo Evans
Theo Evans

Obişnuiţi să câştige cu mari emoţii şi pe final de meci de regulă, baschetbaliştii de la Energia speră să se impună azi mai uşor în faţa ultimei clasate. De la ora 17:30 gorjenii întâlnesc la Braşov pe CSU în cea de-a 24-a etapă a sezonului regulat.

Chiar dacă adversarul nu pare periculos şi nu a pus probleme prea multor echipe în acest sezon, Evans avertizează jucătorii să fie atenţi pentru că braşovenii au pierdut greu acasă: „Nu o să fie un meci destul de uşor. Ei acasă au făcut meciuri bune dar în deplasare au fost zdrobiţi. Au mâncat bătaie acasă de la Steaua, la 5 puncte, sau de la Asesoft, la 8 puncte deci nu putem spune că joacă foarte rău. O să fie un meci destul de dificil pentru noi”.

Energia porneşte favorită la acest meci iar gorjenii deja au adunat punctele puse în joc şi fac calcule pentru meciurile viitoare: „Am mai avea nevoie teoretic de încă o victorie în deplasare dar şi de toate meciurile de pe teren propriu câştigate pentru a fi la final de retur între primele opt clasate. Avem şanse de a ne impune la orice partidă pe care o susţinem în deplasare”.




Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite