Târgu-Jiu: Minerul Mătăsari va juca cu Oltchim în cupă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Minerul Mătăsari va juca cu Oltchim în cupă
Târgu-Jiu: Minerul Mătăsari va juca cu Oltchim în cupă

Singura echipă din ligile inferioare gorjene care nu a părăsit Cupa României este Minerul Mătăsari, formaţie cara a ajuns în faza a treia a competiţiei unde va juca cu Oltchim Rm. Vâlcea.

Minerul Mătăsari a aflat azi adversarul din faza a treia a Cupei României Timișoreana urmând să joace împotriva celor de la Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Echipa din Mătăsari este ultima formaţie gorjeană din ligile inferioare care a mai rămas în competiție, conducerea clubului declarând că are  ca obiectiv calificarea în șaisprezecimi: „Fără îndoială, victoria în meciul cu Oltchim Râmnicu Vâlcea este un obiectiv clar, dar noi ne dorim mai mult decât atât. Vrem să aducem din nou o echipă din Liga I la Mătăsari. Avem o echipă mai bună în acest sezon, iar dacă anul trecut am fost foarte aproape de calificarea în șaisprezecimile cupei, anul acesta sperăm să și reușim”, a declarat at azi Ion Șolea, directorul sportiv al echipei gorjene.

Meciul dintre Minerul Mătăsari și Oltchim Râmnicu Vâlcea, contând pentru turul III al Cupei României Timișoreana, se va disputa la Mătăsari, sâmbătă, cu începere de la ora 17:30.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite